KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het nieuwe Paintball Sports Magazine
woensdag januari 2, 2019

Paintball Sports Magazine – Uw paintballmagazine

Het is daar…!!! Paintball Sports' eerste eigen klantenmagazine.

Vanaf nu kunt u iedere 3 maanden een nieuw, gedrukt magazine verwachten onder de titel PAINTBALL SPORT MAGAZINE met veel verhaal, nieuws en verhalen over paintball.

Het gratis Paintball Magazine voor alle Paintball Sports- klanten

Wij hebben het boekje voor u samengesteld in samenwerking met de grote retailmerken in de branche en onze partners uit de toernooisport (DPL en Co) en de evenementenaanbieders van de Big Game, SBG en OBS.

Het gehele magazine wordt exclusief door ons gefinancierd en de getoonde advertenties zijn bovendien gratis voor de betreffende merken. Omdat wij geen inkomsten genereren, willen wij u geen kosten garanderen. Daarom geven wij dit nummer gratis weg.

Wat staat er in het boekje?

In zijn huidige vorm telt het boekje slechts 20 pagina's. Het doel is om het aantal pagina's geleidelijk uit te breiden en het tijdschrift uit te breiden. Wie weet wordt het zelfs een echt paintballmagazine.

In Paintball Sports Magazine doen we verslag van actuele onderwerpen uit de paintballscene. Er zijn berichten over Woodland & Scenario-evenementen zoals de Euro Big Game , de Scenario Big Game of de Operation Black Sky- serie die zich afspeelt in het Magfed-gebied. Ook ontvang je nieuws en informatie over de Deutsche Paintball League (DPL) en de NXL Europe Series en natuurlijk kleinere competities en evenementen op het randje. Ook vindt u hier productinformatie over de nieuwste paintballspullen en al het overige dat wij voor u op het gebied van achtergrondinformatie kunnen uitdiepen.

Waar kan ik het nieuwe Paintball Sports Magazine verkrijgen?

Dat is eenvoudig. Zodra er een nieuw nummer verschijnt, vindt u dit op onze homepage, in de nieuwsbrief en op Facebook en andere sociale mediaplatforms.

U ontvangt het boekje dan automatisch en gratis bij uw volgende bestelling in de paintballonlineshop . In elk pakket dat groot genoeg is om een boekje in te stoppen, doen wij een gratis exemplaar voor u mee.

Als u niet in de onlineshop koopt, maar liever persoonlijk naar onze paintballwinkel in Hannover komt, ontvangt u uiteraard ook ter plaatse een gratis exemplaar.

Vraag gerust naar het Paintball Sports Magazine op de speelvelden van onze regionale partners. Wij voorzien onze speelveldpartners uit de regio graag gratis exemplaren voor u.

Wanneer komt het volgende Paintball Sports Magazine uit?

Momenteel plannen wij 4 nummers voor het seizoen 2019. Elke 3 maanden komt er een nieuwe. Het eerste nummer is sinds januari 2019 verkrijgbaar. De huidige tijdlijn is:

Uitgave 2 – vanaf april 2019

Uitgave 3 – Vanaf juli 2019

Uitgave 4 – Vanaf oktober 2019

En nu wensen wij u veel plezier bij het lezen van ons Paintball Sports Magazine.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.