KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het nieuwe Carbon ZERO Pro paintballmasker
donderdag april 14, 2022

Carbon Zero Pro – Het nieuwe hoogwaardige paintballmasker

De Amerikaanse fabrikant Carbon Paintball is zeker bekend bij de meeste spelers in de toernooisector. Het bedrijf is gespecialiseerd in toernooiuitrusting van de hoogste kwaliteit en betreedt keer op keer nieuwe wegen op het gebied van afwerking, kwaliteit en ultralicht design.

Nu heeft Carbon zijn eerste hoogwaardige paintballmasker voor toernooisporten ontwikkeld en gepubliceerd. Het gloednieuwe model heet ZERO PRO en verrast met een hele reeks geweldige functies. Zoals gebruikelijk bij Carbon is het product geen koopje, maar als speler krijg je veel in de leveringsomvang.

Dit is wat het nieuwe Carbon Zero Pro Thermal Mask kan doen – De kenmerken…

De focus van dit masker ligt duidelijk op de extreem lichtgewicht constructie. Met de Zero Pro heeft Carbon veruit het lichtste paintballmasker ter wereld ontwikkeld. Op elke hoek en elk uiteinde werd zoveel mogelijk gewicht bespaard door het gebruik van de nieuwste ultralichte materialen. Het extreem lichte en vooral bijzonder flexibele maskerframe van rubbermateriaal doet de rest.

Als je het masker in detail bekijkt, zie je dat er ook voor de bril lichter materiaal is gebruikt. Deze zijn aanzienlijk lichter dan veel andere high-end maskers.

Daarnaast is er een magnetische kinband geïnstalleerd die met slechts één hand te bedienen is. Sommigen kennen het principe misschien al van het Push Unite paintballmasker . Het bijzondere aan de bril is het extreem scherpe gezichtsveld en de ruime keuze. Er zijn in totaal 15 verschillende lenzen met verschillende kleuren en tinten. Deze zijn onderverdeeld in 3 categorieën voor normale lichtomstandigheden, weinig licht of binnenlicht of felle zon. Dit zou de speler de mogelijkheid moeten geven om voor elk moment van de dag of nacht het optimale glas te kiezen.

Wat ons persoonlijk vooral beviel is het magnetische vizier, oftewel het zonnescherm van de Carbon ZERO Pro. Dit heeft 4 magneten die het stevig in het maskerframe verankeren. Hierdoor heb je voor de montage geen gereedschap meer nodig en kun je binnen een seconde beslissen of je met of zonder parasol wilt spelen. Een supercoole functie.

Anders biedt de Carbon Zero natuurlijk ook alle voorzieningen van moderne high-end toernooimaskers.

De leveringsomvang van het Carbon Zero Pro-masker

Zoals reeds vermeld is de prijs van de Carbon Zero Pro alles behalve goedkoop. Met zo’n 220 tot 250 euro is het momenteel een van de duurste maskers op de markt. Maar de leveringsomvang is echt indrukwekkend en plaatst de aankoopprijs zeer snel in perspectief. Bij de aankoop van een Carbon Zero Pro paintballmasker zijn de volgende zaken inbegrepen.

Het Carbon Zero Pro-masker met thermisch glas

Het masker zelf maakt indruk met zijn ontwerp en ultralichte constructie. Geen enkel masker op de markt is lichter.

Een extra, helder thermisch glas

Voor degenen die liever een heldere bril spelen, heeft de fabrikant een extra thermisch glas meegeleverd. Je krijgt dus in totaal 2 maskerglazen. De eenheidsprijs van het heldere thermische glas bedraagt al 54,95 euro

De Carbon Goggle Case-maskertas

De Carbon Zero Pro wordt geleverd in een zeer hoogwaardige maskertas met een buitenhuid van synthetisch leer. Alleen al deze tas heeft als accessoire een waarde van 39,95 euro

Vervangbaar maskerschuim

Om het masker beter aan te passen aan de vorm van het hoofd van de speler, levert Carbon zijn Zero Pro-masker met 2 verwisselbare schuiminzetstukken. Deze hebben normaal gesproken een prijs van ongeveer 15 euro als accessoires

Het unieke magnetische viziermaskerscherm

Een van de coolste nieuwe functies is de magnetisch bevestigde maskerpiek. Deze kan met een handbeweging en zonder gereedschap worden verwijderd en bevestigd.

Gratis microvezeldoekje

Bij Carbon wordt een microvezeldoek meegeleverd voor het streeploos reinigen van het maskerglas. Je vindt hem in het accessoirevak bovenaan de Goggle Case. – Nog eens 5 euro bespaard.

Zoals u kunt zien, is de leveringsomvang van dit nieuwe hoogwaardige masker echt aanzienlijk en wordt de werkelijke aankoopprijs bij nader inzien in perspectief geplaatst. Natuurlijk leg je de genoemde 220 tot 250 euro eerst op tafel, maar de accessoires, die duidelijk buiten de leveringsomvang van de meeste andere maskers vallen, hebben een bewezen waarde van rond de 115 euro. Uiteindelijk kost het daadwerkelijke masker slechts 105 tot 135 euro, wat echt een koopje is voor wat momenteel het lichtste high-end paintballmasker ter wereld is.

Uiteindelijk moet je natuurlijk zelf beslissen of het nieuwe Carbon Zero Pro paintballmasker het geld waard is. Wij van onze kant zijn echter al overtuigd en kunnen nauwelijks wachten om het goede exemplaar vanaf de zomer van 2022 in de winkels te zien.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.