G&G CM16 SRS M-Lok Airsoft S-AEG (zwart)

According to the German Weapons Act, not allowed under 18 years of age.
SKU: 6922

359,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

Ontworpen en vervaardigd door G&G, de CM16 SRS S-AEG is een replica van hoge kwaliteit die is ontwikkeld als onderdeel van het Combat Machine-project. Het belangrijkste idee van CM was om een betaalbaar model te leveren en toch interne mechanismen van hoge kwaliteit te bieden met gebruik van de best mogelijke materialen die beschikbaar zijn.
Deze 635/685 mm lange replica wordt gevoed door een midcap-magazijn, weegt ongeveer 2300 g en vuurt alleen in semi-automatische modus.
De belangrijkste elementen zoals het onderste en bovenste deel, handguard en kolf zijn gemaakt van hoogwaardige, met glas versterkte polymeren, wat het model licht en toch zeer robuust maakt. De buitenste loop, de bufferbuis en andere kleinere elementen zijn uit metaal gefreesd.
Aan de voorkant zit een polymeer M-LOK handguard met bovenaan een RIS-rail. Met deze opstelling kan de gebruiker accessoires bevestigen op basis van voorkeurs- of missievereisten.
De loop is uitgerust met een 14 mm CCW-schroefdraad en is geschikt voor verschillende muilkorven, geluiddempers en tracers. De intrekbare kolf van hoogwaardig polymeer is comfortabel in gebruik. Het is gemakkelijk te hanteren, zelfs in krappe ruimtes en gemakkelijk op te bergen.
De met MOSFET uitgeruste V2-versnellingsbak is gekoppeld aan een innovatief ETU-systeem dat zorgt voor een uitstekende responstijd en levensduur van de trigger.
Dankzij de goedkope materialen, het compacte formaat en de hoge prestaties is de CM16 SRS S-AEG de ideale keuze voor beginners en veteranen die op zoek zijn naar een topklasse replica in een redelijk prijssegment.


Functies:
Body volledig gemaakt van nylon polymeer.
Aluminium M-Lok handbescherming.
Aluminium opklapvizieren.
Polymeer pistoolgreep
Verbeterde trekkerbeugel

Technische specificaties:
Hop-up: verstelbaar
Vuurmodus: semi-automatisch
Energie: Volgens de fabrikant ca. 1,4 joule
Magazijncapaciteit: 105 ronden
Lengte: 690 mm
Lengte (opgevouwen): 630 mm
Lengte binnencilinder: 205 mm
Draad: 14 mm tegen de klok in
Verbinding: Mini Tamiya
Kaliber: 6 mm
MOSFET: Ja
Versnellingsbakversie: v2
Gewicht: 2,3 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *