G&G CM16 SRL ETU Airsoft S-AEG (Woestijn)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
G-G_CM16_SRL_TAN_2 G&G_CM16_SRL_TAN_1
SKU: 4567

329,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijvingG&G CM16 SRL ETU

De G&G CM16 SRL is de doorontwikkeling van de populaire CM16-serie. Net als zijn voorganger heeft hij een zeer hoogwaardige body van vezelversterkte kunststof in een fris design.

De Keymod Handguard heeft 10 plugposities. De RIS-rail aan de bovenzijde is volledig doorlopend. In tegenstelling tot de CM16 serie is de handguard gemaakt van metaal.

Nieuw bij dit pistool is de microschakelaar-triggereenheid met mosfet. Net als bij een ASCU heb je nu de voordelen van een schakelunit met een microschakelaar. De mosfet die zich buiten de versnellingsbak bevindt, is geschikt voor LiPo-batterijen. Alleen hoogwaardige batterijen die speciaal voor de airsoft-sector zijn ontwikkeld, mogen hier worden gebruikt.

Zoals alle CM16-modellen is de SR de ideale airsoft voor beginners. De materialen en afwerking zijn uitstekend, zoals bekend van G&G. Met de nieuwe trigger-technologie zet G&G een nieuwe stap in de richting van moderne airsoft-modellen die hoge vuursnelheden en een lange levensduur garanderen.kenmerken :

Body volledig gemaakt van nylon polymeer.

Keymod handbescherming gemaakt van aluminium.

Aluminium opklapvizieren.

Polymeer pistoolgreep

Verbeterde trekkerbeugel

Technische specificaties:

Systeem: S-AEG! Betekent: GEEN volle auto!

Kaliber: 6 mm

HopUp: Ja, verstelbaar

Materiaal: Onderste en bovenste ontvangers zijn volledig gemaakt van polymeer. Handbescherming, schroeven, bedieningselementen en de bufferbuis zijn van metaal.

Magazijncapaciteit: 350 ronden highcap

Energie: informatie van de fabrikant ongeveer 1,5 J.

Totale lengte: ongeveer 417 mm-805 mm

Gewicht: ca. 2,3 kg5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Die S-AEG hat eine tolle Verarbeitung und ein sehr gutes Schussverhalten. Besonders praktisch ist das ETU System. Perfekt für Einsteiger und Fortgeschrittene!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer