KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Gel Blaster – Het nieuwe outdoor-actieplezier voor het hele gezin
donderdag oktober 14, 2021

De nieuwe Gel Blaster SURGE van Valken verovert de speelvelden…

Na Kids Paintball is de Gel Blaster een nieuwe, interessante jonge trend. De Gel Blasters zijn niet alleen geschikt voor kinderen en jongeren, maar ook goedkoop, milieuvriendelijk en maken geen rommel. Dit maakt ze de perfecte start voor avontuurlijke jongeren. Wie weet worden de gelblasterspelers van vandaag de paintballspelers van morgen. Omdat de twee sporten heel dicht bij elkaar liggen, ligt deze veronderstelling voor de hand. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer paintballveldexploitanten hun assortiment uitbreiden en gelblasterspellen op hun terrein aanbieden.

Gel Blaster is als paintball, maar dan zonder leeftijdsgrens!

Ja, dat lees je goed. De Gel Blasters hebben geen leeftijdsgrens. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen er mee spelen. Dit maakt Gel Blaster het perfecte vrijetijdsplezier voor kinderen en het hele gezin. Vanwege de lage projectielenergie van minder dan 0,5 joule vallen Gelblasters niet onder de reikwijdte van de Wapenwet. Ze worden daarom praktisch gezien als speelgoed. De kogels worden afgevuurd met een snelheid van ongeveer 150 FPS (voet per seconde) en een reisafstand van 25 tot 30 meter. Een andere coole functie is dat de Gel Blaster SURGE-markers een volledig automatische vuurmodus hebben. Ook dit is eenvoudig mogelijk dankzij de lage projectielenergie van minder dan 0,5 joule. Zo’n Gel Blaster kan tot 12 gelballen per seconde afvuren. Dit maakt hem ongeveer net zo snel als een paintballtoernooimarker. Om ervoor te zorgen dat het plezier bij zo'n hoge vuurkracht niet te snel eindigt, beschikken de Gel Blaster-markers over een zeer groot magazijn met een capaciteit van ongeveer 800 patronen.

Gelblasters zijn goedkoop, schoon en vooral milieuvriendelijk…

Daarmee is in de kop alles al gezegd. De voordelen van de nieuwe Gel Blaster liggen voor de hand. Met een vanafprijs van ruim onder de 100 euro zijn de apparaten niet alleen erg goedkoop, maar bieden ze ook allerlei andere voordelen. Naast de leeftijdsclassificatie voor kinderen is het bijzondere voordeel dat de gele blastermunitie voor 99% uit water bestaat. Hierdoor zijn de ballen absoluut milieuvriendelijk en bovendien 100% volledig biologisch afbreekbaar. Tegelijkertijd laten de ballen geen residu achter. Bij een botsing barsten de geleiachtige Gel Blaster-ballen in kleine stukjes. Er blijft hoogstens een kleine watervlek achter, die direct opdroogt. Zelfs na een hele dag vol gele blasterspellen heb je nog steeds een schoon, mooi speelveld, zonder de gebruikelijke verfresten van paintballs of ander vuil. Als we nog verder gaan, zijn Gel Blasters ook ideaal voor gebruik binnenshuis. Na het spel kan het hele systeem eenvoudig worden gereinigd met een standaard stofzuiger.

Paintballparken vertrouwen op gelblasters voor kinderen

Om hun aanbod op jeugdgebied te verbeteren zijn veel paintballvelden de afgelopen jaren begonnen met het aanbieden van het zogenaamde Kids Paintball. Paintball voor kinderen wordt meestal gespeeld met kleinere paintballs en minder krachtige markers. Afhankelijk van de deelstaat zijn er echter leeftijdsgrenzen en sommige autoriteiten verbieden paintball voor kinderen helaas zelfs volledig.

Gel Blaster creëert hier niet alleen een alternatief, maar vergroot tegelijkertijd ook het aantal mogelijke klanten. Door de classificatie als onschadelijk speelgoed kan Gel Blaster ook door aanzienlijk jongere deelnemers worden gespeeld. De eerste paintballsystemen hebben daarom hun eigen gelblaster-speelvelden ingericht en laten daar kinderen en jongeren vanaf 6 jaar spelen. Dit vergroot het bereik van bezoekers aan deze faciliteiten aanzienlijk. Nu kunnen kinderen vanaf 6 jaar de instap in actiesport ervaren. Ook al gaat dit niet direct over paintball, Gel Blaster speelt vrijwel identiek. De bewegingen, de gameplay en de actie zijn net paintball. Toch is Gel Blaster veel veiliger, slijt niet zo gemakkelijk en laat geen resten achter op de kleding van spelers. Na een spannende middag vol Gel Blaster-spellen kunnen ouders hun uitgeputte kinderen eenvoudig van het veld halen en meteen in de auto zetten. De kinderen worden tijdens het spelen niet vuiler dan wanneer ze verstoppertje spelen in de eigen tuin of op het voetbalveld.

Wij rusten uw speelveld uit met de nieuwe Gel Blaster!

Als distributeur en groothandel voor paintballvelden in heel Duitsland hebben wij deze nieuwe, opwindende trend uiteraard herkend. Daarom bieden wij u complete GelBlaster-apparatuur voor uw vakgebied. Neem gerust contact met ons op over gelblasters, onze klantenservice adviseert u graag over de mogelijke toepassingen van gelblasters en hoe u deze het beste kunt integreren in uw dagelijks leven op uw paintballfaciliteit.

Open nu het Gel Blaster-veld – Het neemt minder ruimte in beslag dan je denkt…

Als je nu zegt "hey, dat zou iets zijn voor mijn systeem, maar ik heb geen ruimte…", dan willen we op dit punt zeggen: maak je geen zorgen. Een gelblasterveld vergt aanzienlijk minder ruimte en onderhoud dan een normaal paintballveld. Het bereik van de Gel Blaster is slechts 25-30 meter. De kinderen die aan het spel deelnemen zijn doorgaans tussen de 6 en 15 jaar oud en dus aanzienlijk kleiner dan volwassenen. Een Gel Blaster-veld waarop 8-10 kinderen moeten spelen heeft een afmeting van slechts 100-200 vierkante meter. Het is slechts ongeveer een tiende van de oppervlakte die een normaal paintballveld in beslag neemt. Er zijn ook minder covers nodig. Ook voor je nieuwe Gel Blaster speelveld heb je geen schoonmaakpersoneel nodig, want aan het eind van de dag drogen de balletjes gewoon weer op tot kruimels van 1 mm. Zelfs 100.000 opnames uit een GelBlaster zijn na een week volledig verdwenen in het landschap.

Gelblaster-munitie is zoveel goedkoper dan paintballs

Zoals bekend komt het beste aan het eind. Ook zijn de kosten voor het exploiteren van een Gel Blaster-speelveld aanzienlijk lager. Toch kun je de klant hier nog meer service bieden. Een klein zakje Gel Blaster-kogels kan maximaal 10.000 kogels bevatten. Het is niet groter dan een klein pakje gummibeertjes. Ook de prijs-prestatieverhouding is enorm. de kosten in vergelijking met paintball bedragen slechts 5% van wat u moet betalen voor paintballmunitie. Veel speelvelden bieden hun klanten daarom een zogenaamd ‘all you can shoot’-flattarief. Hierdoor kan de klant zo vaak als hij wil nieuwe Gel Blaster-ballen inhalen, zonder extra kosten.

Overtuig uzelf nu van het nieuwe Gel Blaster-concept, u zult er dol op zijn! U heeft lagere investeringskosten, lagere exploitatiekosten, heeft minder speelveldruimte en opslagcapaciteit nodig, hoeft velden niet meer schoon te maken na het spelen en heeft toch meer klanten en vooral blijere klanten dan ooit tevoren. Praat met ons en breid uw paintballsysteem uit met het nieuwe Gel Blaster SURGE spelconcept. We kijken er naar uit je te zien.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.