KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
First Strike – De nummer één in MagFed Paintball
dinsdag augustus 3, 2021

Welkom bij de online winkel First Strike van Paintball Sports

Als een van de toonaangevende paintballleveranciers in Duitsland en Europa bieden wij u een breed assortiment aan merken en veel actuele paintballproducten van het moment. Uiteraard mag het gerenommeerde MagFed merk First Strike niet ontbreken. Maar wat veel mensen niet weten is dat het merk First Strike een zeer bewogen en interessante bedrijfsgeschiedenis achter zich heeft. In de post van vandaag willen we je graag wat meer vertellen over dit bekende Amerikaanse merk en hoe het is geworden tot wat het nu is.

First Strike Paintball – Een merk is geboren

De geschiedenis van het merk First Strike is lang, veel langer dan veel paintballspelers vermoeden. Het eigenlijke bedrijf achter het merk First Strike is UTS. – Dat staat voor United Tactical Systems. Dit bedrijf ontwikkelt al jaren trainingsapparatuur en niet-dodelijke wapens voor politie, autoriteiten en het leger in de VS. Een bijzonder grote klant van UTS was het bedrijf Blackwater, dat destijds in de publieke belangstelling kwam als huursoldaat en zijn misstanden in de oorlog in Irak. Voor de realistische training had Blackwater een goedkoop trainingswapen met nauwkeurige munitie nodig. Dit leidde tot de ontwikkeling van de eerste T4-wapenmodellen, die toen nog onder de bedrijfsnaam Tiberius Arms werden verkocht. Parallel aan de Tiberius Arms T4 ontwikkelde UTS ook de zeer bijzondere First Strike-munitie.

Gaandeweg werden paintballspelers en vooral de sluipschutters onder hen zich bewust van deze bijzondere, zij het zeer dure, kogels en vonden zo hun weg naar de particuliere sector en de paintballindustrie. Tiberius Arms begon toen zijn productassortiment uit te breiden en ontwikkelde meer paintball-markermodellen als trainingswapens. Het paintballassortiment fungeert al jaren als alomvattend "testveld" voor deze producten. Omdat de wereldwijde paintballscene erg groot is, biedt het een uitstekend referentiepunt en is het de proeftuin van UTS. Om de producten die gebruikt worden voor de paintballmarkt te scheiden van de rest van het assortiment, is besloten om van de succesvolle First Strike paintballs het gelijknamige product te maken van dit merk, dat speciaal opgericht is voor de paintballsport en de civiele sector.

Zo werd het merk First Strike geboren. We spelen hier eigenlijk met militaire trainingsuitrusting.

First Strike Paintballs – De paintballkogels voor sluipschutters en sluipschutters

First Strike brak niet door met zijn paintballmarkers, maar met de heel bijzondere munitie die ze afvuren. First Strike- of Tiberius Arms-paintballgeweren waren de enige op de markt die First Strikes konden herladen of schieten. Door de enorme vraag van de spelers sprongen steeds meer merken op de weg naar succes en werden hun eigen First Strike-compatibele markermodellen ontwikkeld. Deze speciale wapens worden nu samengevat onder de term MagFed Paintball Marker . Natuurlijk zijn er ook MagFed paintball markers die alleen normale paintballs kunnen afschieten, zogenaamde roundballs, maar deze vormen in MagFed de uitzondering.

First Strike paintballs kenmerken zich door hun bijzondere structuur. De schaal van de ballen is niet gemaakt van gelatine, maar van een plastic polymeer. De vulling is dikker en veel zwaarder dan normale paintballs. Ook de buitenkant is compleet anders. Het lijkt meer op een echte geweerkogel en heeft aan de achterkant een zogenaamde vin met gedraaide lijnen en velden op de buitenhuid, die de kogel niet alleen tijdens de vlucht stabiliseren, maar ook laten draaien. Door deze speciale structuur vliegen First Strike paintballs bijna twee keer zo snel en twee keer zo ver als normale paintballballen. Een cruciaal voordeel op het veld. Voor sluipschutters in de paintballsport zijn First Strike Paintballs de enige realistische optie voor schoten op afstanden van 100 meter en meer.

First Strike paintballmarkers in één oogopslag

Tegenwoordig biedt het merk First Strike een verscheidenheid aan verschillende paintballmarkermodellen te koop aan. Te beginnen met de bestseller, de First Strike T15 , via de talrijke modelvarianten, tot aan het First Strike FSC-pistool , een compact pistool. Maar met de First Strike Scout is er nu ook een apart snipermodel beschikbaar voor pure snipers. First Strike probeert dit assortiment voortdurend uit te breiden en verrast de scene vrijwel elk jaar met een paar nieuwe modellen. Meest recent werd de Roscoe Paintball Revolver, een compact en optisch zeer interessant pistool, gepresenteerd als reservemodel.

De First Strike T15 is een originele AR15 paintballmarker

Het momenteel best verkochte model is waarschijnlijk de beproefde First Strike T15 paintballmarker . Dit model is een bijna 1:1 replica van het AR-15 aanvalsgeweer, 's werelds best verkochte volautomatische wapen. De First Strike T15 kan worden geüpgraded en uitgebreid met vrijwel alle originele AR-15 opzetstukken. Dit garandeert een hoogwaardige, originele uitstraling en dat is precies waar de MagFed Paintballs-fans naar op zoek zijn, die dit model zelf hebben uitgekozen.

Inmiddels is de First Strike T15 in tal van andere modelvarianten uitgebracht. Ze zijn verkrijgbaar als CQB- versie (Close Quarter Combat), als zogenaamd DMR- longgun en als compacte PDW- en MP- machinepistolen. Dit maakt de First Strike T15 tot een van de meest veelzijdige paintballmarkermodellen op de markt en biedt vrijwel elk type speler het juiste model volgens zijn of haar wensen.

Het First Strike FSC Paintball-pistool – Handig, compact en nauwkeurig!

Dit model is momenteel het kleinste en lichtste paintballgeweer ter wereld. Het heeft een magazijn met een capaciteit van 7 patronen en is momenteel het enige paintballpistool dat standaard First Strike paintballs kan afvuren. Dit betekent dat het bereik van dit kleine wapen ongeveer 80 meter bedraagt. Dit is uniek in de wereld!

Het First Strike Scout-sluipschuttersgeweer

Sluipschutters opgelet, hier komt de First Strike Scout. Na het succes van de Carmatech SAR-12 als het beste paintball-sluipschuttersgeweer ter wereld, wilde First Strike dit voorbeeld graag volgen en ontwikkelde hij zijn eigen paintball-sluipschuttersgeweer , de Scout. De Scout heeft solide techniek in zich en is daardoor zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van de standaard First Strike T15-magazijnen en kan natuurlijk First Strike-paintballs nauwkeurig afschieten op een afstand van 100 meter en meer. Een echt cool sluipschutterwapen voor alle langeafstandsschutters en degenen die er een willen worden.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.