FID 2.0 Continuous Feed 22 Rounds Magazine voor Dye DAM / Planet Eclipse EMF100 (zwart)

FID_Magazin_Dye_DAM_Planet_Eclipse_EMF100_schwarz-1 FID_Magazin_Dye_DAM_Planet_Eclipse_EMF100_schwarz_seiteFID_Magazin_fuer_Dye_DAM_Planet_Eclipse_EMF100_First_Strike_ReadyFID_Magazin_DetailsDye_DAM_FID_True_Feed_Magazin_Paintball_22_schuss_seiteDye_DAM_FID_True_Feed_Magazin_Paintball_22_schussPlanet_Eclipse_EMEK_MG100_FID_True_Feed_Magazin_Paintball_22_schuss_seitePlanet_Eclipse_EMEK_MG100_FID_True_Feed_Magazin_Paintball_22_schussFID_Dye_DAM_Planet_Eclipse_EMEK_MG100_Continous_Feed_Magazin_GroessenvergleichFID_Magazin_Ladestab
SKU: 6428
38,50
ab 3 Artikel
37,00
ab 6 Artikel
35,50
ab 12 Artikel

39,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

FID Magazine van de laatste versie. - Model 2.0 met herziene binnenwerking en verbeterde magazijndeur.

Het bedrijf FID - Flint Instrument Design uit de VS heeft 's werelds eerste continuous feed-magazijn voor de markermodellen Dye DAM en Planet Eclipse EMEK EMF100 gepresenteerd. Het product is niet alleen nieuw, maar heeft ook verschillende eigenschappen die spelers op het veld erg waarderen.

De FID Continuous Feed Magazijnen bevatten 22 schoten Cal. 68 paintballmunitie, of 21 schoten van First Strike paintballs. Tot nu toe had je voor de Dye DAM en de Planet Eclipse EMEK EMF100 alleen de keuze tussen 10 en 20 ronden DAM-magazijnen, die echter na de helft van de afgevuurde capaciteit uit de magazijnschacht moesten worden gehaald en omgedraaid . Dat is nu voorbij! Het Contonous Feed-magazijn van Flint Instrument Design voert alle 22/21-schoten consistent en foutloos in de marker.

Dit betekent dat spelen met vuurstoten en volautomatisch in het buitenland eindelijk echt leuk is, aangezien het magazijn niet constant leeg is. Er zijn ook geen nadelen in vergelijking met andere MagFed-markers, die meestal allemaal magazijnen hebben met een capaciteit van 18-20 ronden.

Andere interessante kenmerken zijn de compatibiliteit met de beproefde Dye Mag-koppelingen en het ontwerp zonder gereedschap. Met de mag-koppelingen kunnen 2 magazijnen worden aangesloten voor sneller herladen. Toolless betekent dat het magazijn zonder gereedschap gedemonteerd en gemonteerd kan worden. - En in minder dan een minuut. Het bewijs hiervan staat in de video hieronder in de tekst.

Dit magazijn is niet alleen uniek voor de Dye DAM en Planet Eclipse EMEK EMF100, maar zet over het algemeen nieuwe standaarden op het gebied van MagFed paintball magazijnen. Geen ander magazijn werkt zo soepel, heeft zo'n hoge capaciteit (22/21 schoten) en is nog steeds van zo'n hoge kwaliteit en slijtvaste verwerking. Voor ons een duidelijke must-have voor alle DAM- en EMF100 MagFed-spelers.

Last but not least, grootte is belangrijk. Het FID Continuous Feed magazijn is beduidend kleiner dan alle vergelijkbare DAM magazijnen en heeft een grotere magazijncapaciteit. Nog een cruciaal voordeel op het veld.

Het FID-magazijn kan met een laadstang worden voorgeladen ( niet bij de levering inbegrepen!) of de paintballs kunnen eenvoudig achter elkaar in het magazijn worden geladen tegen de druk van de veer in. De veerspanning in het FID-magazijn is bijzonder zacht, wat herladen heel eenvoudig maakt.

Productdetails van het FID 2.0 Continuous Feed Magazine:

- Capaciteit 22 ronden Cal. 68 / 21 schot eerste slag

- Compact ontwerp (korter dan alle vergelijkbare DAM-magazijnen)

- True Feed-magazine, niet meer omdraaien of draaien!

- Compatibel met de Dye DAM en de Planet Eclipse EMEK EMF100

- Compatibel met de Dye Mag-koppelingen (magazijnconnector, zoals de G36)

- Volledig demonteren zonder gereedschap (toolless design)

- Onderhoud duurt minder dan 1 minuut!

- Stevig materiaal (vezelversterkte kunststof, vergelijkbaar met Dye Rotor-behuizing)

- Storingsvrij, storingsvrij ontwerp

- Geen spanning op de ballen zolang het magazijn niet in de marker zit

FID Magazine van de laatste versie. - Model 2.0 met herziene binnenwerking en verbeterde magazijndeur.Gebruiksaanwijzing

Productvideo voor FID 2.0 Continuous Feed 22 Rounds Magazine voor Dye DAM / Planet Eclipse EMF100 (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen