Empire Neoskin F6 Paintball Slide Short met kniebeschermers

SKU: 391

ab 89,95

groesse
Aantal
Share us
Product beschrijving

Empire Neoskin F6 Paintball Slider Short met geïntegreerde kniebeschermers die gegarandeerd nooit meer wegglijden. Sommigen zullen overbodig zeggen, zonder twijfel. Maar spelers die dit model al in de praktijk hebben getest zijn enthousiast. Niet alleen dat de beschermers niet meer kunnen wegglijden, wat toch een van de vervelendste problemen is van alle paintballkleding, ook de prijs is beter. Op het eerste gezicht klinkt meer dan 100 euro voor een slide short misschien aanmatigend, maar als je de prijscombinatie van slide short + kniebeschermers vergelijkt met de prijzen van andere fabrikanten op de markt, dan kun je met dit topproduct nog goedkoper wegkomen dan bij de meeste leveranciers, en heeft tegelijkertijd het nieuwste en lichtste model.

Empire Neoskin F6 Paintball Slide Short zijn gemaakt van een zeer licht, ademend materiaal en zijn daardoor zeer comfortabel om te dragen. De dikke vulling is alleen bevestigd op de belangrijke gebieden die bescherming nodig hebben, wat gewicht bespaart en zorgt voor flexibiliteit.

De vulling kan worden verwijderd om te wassen. Dit is vooral interessant voor spelers die het misschien zonder de ene of de andere pad willen doen om nog flexibeler te zijn.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen