KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
EGLM paintballgranaatwerper
vrijdag juli 15, 2016

Het origineel komt van FN Herstal en werd ontwikkeld als holistische granaatwerper voor het Belgische FN SCAR-geweer. Gelukkig z. B. de fabrikant Maxtact (voorheen Honorcore) baseerde zich precies op dit ontwerp en gebruikte het voor zijn paintballmarker TGR.

De EGLM kan gebruikt worden op een paintball marker, maar MOET zeker aangepast worden. De triggerunit van de EGLM is zo ontworpen dat het magazijn van de marker/wapen er doorheen kan. Hierdoor ontstaat een ongelooflijk holistisch systeem dat de schutter optimaal triggergedrag mogelijk maakt.

EGLM_GRENADE LAUNCHER_FN_HERSTAL

Uiteraard kan de granaatwerper ook zonder trekkereenheid worden geïnstalleerd en gebruikt. Als je de EGLM liever individueel speelt, als back-up in je rugzak bijvoorbeeld, bieden wij je ook de stand-alone versie aan. De EGLM is ingebouwd in een Picatinny Rail met 45 grip en kan dus zonder marker bespeeld worden. Ook zijn er een richthulpmiddel en een verstelbare schoudersteun verkrijgbaar.

EGLM paintballgranaatwerper – de technische details

De manier waarop de granaatwerper werkt is heel eenvoudig. Je laadt de 40 mm patroon met Groen Gas en b.v. B. paintballballen. Vervolgens sluit je de patroon af met een rubberen dop, die met de paintballballen wordt afgevuurd als de trekker wordt overgehaald. De patroon blijft altijd in de granaatwerper en wordt uiteraard niet afgevuurd. Er zijn veel opties voor wat je kunt fotograferen en hoe. Helaas kunnen wij u hierover geen informatie geven. Zoek gewoon op internet. De 40 mm-cartridges zijn niet inbegrepen en moeten apart worden aangeschaft.

EGLM_GRENADE LAUNCHER_SIDE_TAN

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.