Dynamic Sports Gear Tippmann TMC Upgrade oplaadhendel (aluminium)

Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium-1 Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_setTippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_FrontDynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_topDynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_detailsDynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_SeitenansichtDynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_eingebautTippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_komplett_montiertTippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_komplett_montiert_mit_FederTippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_rueckseite Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_set Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_top Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_details Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_Seitenansicht Dynamic_Sports_Gear_Tippmann_TMC_Upgrade_Spannhebel_Aluminium_eingebaut Tippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_komplett_montiert Tippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_komplett_montiert_mit_Feder Tippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_Front Tippmann_TMC_Upgrade_Charginghandle_Verpackung_rueckseite
SKU: 3633

24,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe Dynamic Sports Gear Upgrade-oplaadhendel voor de Tippmann TMC ziet er niet alleen erg aantrekkelijk uit, maar biedt ook voordelen op het gebied van gevoel en duurzaamheid.

Het grijpoppervlak voor het spannen van de hendel is aanzienlijk vergroot en is nu ongeveer twee keer zo hoog als bij het originele onderdeel. Daarnaast is deze verbreed tot ca. 6cm en voorzien van latten. Dit biedt een breder, antislip oppervlak, zodat de TMC zelfs met handschoenen veel gemakkelijker kan worden aangetrokken.

De levering omvat de nieuwe TMC upgrade-spanhendel van massief gietaluminium (zwart geanodiseerd) en een nieuwe stalen geleidestang met schroefdraad. Het standaard Tippmann-onderdeel wordt eenvoudig in elkaar gedrukt, terwijl deze upgrade-onderdelen aan elkaar worden geschroefd. Om de spanhendel te installeren, neemt u gewoon de spanveer over van de originele Tippmann TMC-laadhendel.

De installatie is kinderspel en kan bij het volgende onderhoud in slechts enkele stappen worden uitgevoerd.

Productdetails van de Dynamic Sports Gear TMC Upgrade Oplaadhendel:

- Stevige aluminium constructie

- Verbeterd ontwerp en gevoel

- slijtvast geanodiseerd (zwart)

- Nieuwe, 2-delige opbouw met schroefverbinding

- Trekveer moet van het originele onderdeel worden genomen!

4,7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
66
66%
4 sterren
33
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 3 beoordelingen
  1. Feder raus, Feder rein, fertig!!!

    (0) (0)
  2. Mega

    (0) (0)
  3. Sitz ein wenig fester als das Originalteil auf meiner TMC.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer