Dynamic Sports Gear FLAME Battle Belt (zwart)

Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Battlebelt_schwarz Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_schwarz_rueckseite Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_details Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_details_gurt DSG_Flame_Battel_Belt_angezogen DSG_Flame_Battel_Belt_angezogen_hinten Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_schwarz_rueckseite Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_details Dynamic_Sports_Gear_FLAME_Paintball_Airsoft_Battlebelt_details_gurt DSG_Flame_Battel_Belt_angezogen DSG_Flame_Battel_Belt_angezogen_hinten
SKU: 5770

34,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe Dynamic Sports Gear FLAME . De tactische productserie is ontworpen voor maximale bewegingsvrijheid (flexibel) en lichtheid (lichtgewicht). Tegelijkertijd biedt het de lichaamsbescherming (gepantserd) die nodig is in paintball- en airsoft-sporten. Geschikt voor het tactische gebied, de producten hebben talrijke Molle-lussen (Molle) voor het bevestigen van accessoiretassen. Deze uitrusting (equipment) biedt alles wat de moderne paintball- en airsoftspeler nodig heeft op het veld, zonder de logge en zware onderdelen uit het militaire gebied.

De afkorting FLAME staat voor F lexible Lightweight Armoured M olle E quipment.

De nieuwe FLAME Battle Belt van Dynamic Sports Gear biedt optimale ondersteuning en maximaal comfort op een ongekende manier.

In tegenstelling tot alle andere battle belts op de markt, is Dynamic Sports Gear opnieuw baanbrekend en combineert bewezen technologie uit de overheid en militaire sector (de battle belt) met het hoge draagcomfort en de perfecte grip van een paintball battle pack.

Normale gevechtsriemen worden meestal bevestigd met een dunne nylon riem met een metalen gesp / metalen clip. Deze dunne riem hangt echter meestal te los of te strak in de buikstreek. De metalen gesp snijdt vaak ongemakkelijk. Bij snelle bewegingen en sprints in het veld kan de Battle Belt ook wegglijden als deze niet stevig of correct is aangesloten op het Tactical Vest. - Alleen een gevechtsriem dragen is in dergelijke situaties soms bijna onmogelijk, omdat deze constant wegglijdt.

De nieuwe Dynamic Sports Gear ProWear Battle Belt is hier de optimale oplossing. Het ziet bewust af van het stijve ontwerp en de andere kenmerken die vereist zijn in de militaire en wetshandhavingssector en biedt alleen wat de moderne paintball- of airsoftspeler op het veld nodig heeft.

De FLAME Battle Belt draagt als een paintball battle pack. Om hem aan te doen, plaatst u eenvoudig de twee klittenbandstrips op elkaar. Zo kan de Battle Belt niet alleen perfect worden aangepast aan elke lichaamslengte, maar biedt de brede riem ook optimale ondersteuning.

De Dynamic Sports Gear FLAME Battle Belt heeft ook stretchzones met elastisch materiaal in de constructieband. Dit maakt ook bewegingen mogelijk waar andere Battle Belts het al hebben opgegeven of te omvangrijk zijn.

Zoals met al zijn producten, heeft Dynamic Sports Gear opnieuw een innovatieve (!) stap verder gezet met zijn nieuwe FLAME Battle Belt en biedt daarmee een nieuw product aan met functies die nog nooit eerder zijn gezien.

Dynamic Sports Gear FLAME Battle Belt productdetails:

- Optimale grip en maximaal comfort

- Innovatief ontwerp van Dynamic Sports Gear

- Hoogwaardige verwerking (stabiel nylon materiaal)

- Zachte vulling in het lendengebied voor optimaal comfort

- Brede tailleriem met klittenband voor optimaal comfort

- Totale lengte 120cm

- Traploos verstelbaar van 100-120cm (verlengbaar met Beltextender)

- Universele maat (M t/m XL)

De Belt Extender (LINK) is geschikt voor spelers die een langere riem nodig hebben. Hiermee kan de Battle Belt traploos worden verlengd tussen 10-30cm (35cm extender) of 10-45cm (50cm extender).

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen