KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dynamic Sports Gear – de grote productupdate
maandag juni 28, 2021

PRODUCTUPDATE – DYNAMISCHE SPORTKLEDING 2021

De producten van het merk Dynamic Sports Gear zijn niet alleen innovatief en van hoge kwaliteit, maar behoren momenteel ook tot de meest langverwachte nieuwe releases op de Duitse paintballmarkt. Dat was voor ons reden genoeg om er nog eens goed naar te kijken en in dit artikel nieuws, informatie en updates over de komende innovaties van Dynamic Sports Gear voor u samen te stellen. Het resultaat is interessante informatie en een tijdlijn voor de release van talloze nieuwe producten waar fans van Dynamic Sports Gear in de nabije toekomst naar uit kunnen kijken.

DSG PBG30 PAINTBALL-GRANENAAT

Dit product is niet alleen bijzonder, het is ook nog eens een van de momenteel populairste DSG-projecten. Met de PBG30 belooft Dynamic Sports Gear de eerste herbruikbare paintballhandgranaat die echt werkt als een echte granaat. Grootte, ontwerp en functie zijn als een echte handgranaat. De jas biedt plaats aan 30 paintballballen van het kaliber 68, die bij activering in een straal van maximaal 25 meter in alle richtingen worden afgevuurd. DSG heeft zijn PBG30 granaat een leuke extra feature gegeven, namelijk een geïntegreerde timer. Hiermee kan de releasetijd van de granaat vrij worden ingesteld van 3-10 seconden. De instelling gebeurt met behulp van de draaibare kop van de granaat, zodra de timer is ingesteld, wordt deze op zijn plaats gehouden met behulp van de granaatbeugel en vastgezet met de bijbehorende splitpen. Net als een echte handgranaat. Volgens de fabrikant ligt de ontwikkelingsstatus van dit product al op 90% en zijn sommige onderdelen zelfs in pre-productie voor serieproductie. Op de DSG Facebook-pagina staat sinds een paar maanden een slow-motionvideo van de functietest van het 3D-geprinte prototype, evenals de energie die de drukkamer binnenin ontwikkelt. De DSG PBG30 Grenade zal zeker talloze nieuwe manieren om te spelen met zich meebrengen.

DSG T15 VERMOGENSBUIS

Dit product komt ook van DSG en is eigenlijk meer dan te laat. Dynamic Sports Gear kondigde oorspronkelijk zijn First Strike T15-accessoire aan voor oktober 2020, maar zoals zoveel andere dingen kwam Corona tussenbeide en werd de productie uitgesteld. De T15 Power Tube vervangt de standaard bouthuls in de T15 en is bedoeld om de marker constanter en luchtefficiënter te laten werken dankzij de lagere productietoleranties en een gladder, hard geanodiseerd oppervlak. Volgens de fabrikant zou in een test met de T15 FA Kit, die daadwerkelijk veel lucht verbruikt, een luchtbesparing tot wel 20% kunnen worden behaald.

Bovendien zou de marker ook consistenter moeten werken in verschillende weersomstandigheden. De zogenaamde Re-Cock-Screw moet meestal worden aangepast aan de huidige weersomstandigheden, zodat de marker zonder problemen herhaalt (herlaadt). Bij de T15 Power Tube zou je de schroef er helemaal in moeten kunnen draaien en de marker kan bij alle weersomstandigheden nog steeds probleemloos werken. Waarschijnlijk het beste aan de T15 Power Tube is dat je direct aan de voorkant een loopschroefdraad voor A5- of Cocker-lopen hebt geïnstalleerd. Er zijn twee modelvarianten, je moet als speler kiezen welke draad je wilt spelen voordat je deze koopt. Dit betekent dat alle Hammerhead- of Nemesis-lopen nu zonder adapter rechtstreeks op de T15 passen. DSG belooft de productrelease vóór de zomer, omdat de producten volgens de fabrikant al in definitieve productie zijn.

DSG ASR VERSTELBARE SNIPER RAIL

Op het gebied van vizierrailtechnologie staat Dynamic Sports Gear blijkbaar ook op het punt het product uit te brengen. De verstelbare ASR Rail werd in 2020 aangekondigd en sindsdien wordt met spanning uitgekeken. Hiermee kun je via een handig draaiwiel de hellingshoek van het vizier aanpassen en zo het gebogen traject van de paintball en first strike-ballen compenseren. Eindelijk kun je je vizier zo aanpassen dat de kogel raakt waar het draadkruis zich bevindt. Je hoeft niet meer boven het doel te stoppen als je op grote afstand wilt schieten.

Volgens Dynamic Sports Gear zal de verstelbare Sniper Rail binnen de komende twee tot drie maanden in de winkels verkrijgbaar zijn. Helaas is dit ook afhankelijk van de huidige pandemie en kan dit niet als een gegarandeerd tijdsvenster worden gezien. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen belooft een zeer lange levensduur en een extreem laag gewicht in vergelijking met andere fabrikanten. De lengte van de rail maakt de montage van verschillende optieken met verschillende afmetingen mogelijk. Het kan daarom niet alleen gebruikt worden voor rode stippen, maar ook voor richtkijkers. Bovendien fungeert de sniperrail als praktisch handvat aan uw marker. Het kan met twee schroeven op elke Weaver/Picatinny-rail worden gemonteerd.

DSG PSR 14 SNIPERGEWEER

Dit product is een van de meest gehypte en langverwachte paintballproducten ter wereld. DSG werkt met de PSR14 aan wat veruit het meest realistische paintball-sluipschuttersgeweer ooit is. Tegelijkertijd is dit ook het grootste en meest gecompliceerde project van het bedrijf tot nu toe. Helaas zijn er de afgelopen maanden en jaren genoeg tegenslagen en vertragingen geweest. DSG werkt nu ongeveer drie jaar aan zijn PSR14-marker en helaas is er nog steeds geen releasedatum in zicht. Zo nu en dan krijgen fans op de Facebook-pagina van Dynamic Sports Gear verspreide updates over dit project te zien, maar het grote plaatje lijkt nog niet echt samen te zijn gekomen.

We kregen echter de verzekering dat er nog steeds op volle toeren aan het PSR14-project wordt gewerkt en dat er de afgelopen weken en maanden al tal van serieuze vorderingen zijn gemaakt. Momenteel bevindt de marker zich nog in de alfatestfase, dus spelers zullen helaas tot volgend jaar moeten wachten. Zelf zijn wij ook grote fans van het PSR14-project en houden u uiteraard op de hoogte zodra er iets nieuws te melden is.

ALGEMEEN INFORMATIEBELEID MET BETREKKING TOT VRIJGAVEDATA

Tot zover de huidige vooruitzichten voor de komende DSG-producten. Natuurlijk wilden we heel graag weten welke andere producten er in de toekomst nog meer beschikbaar zullen zijn. Helaas heeft Dynamic Sports Gear haar informatiebeleid met betrekking tot nieuwe producten enigszins gewijzigd. In het verleden zijn er te vaak tegenslagen en vertragingen geweest bij de release van producten. Dit zorgde niet alleen voor ongenoegen en lange gezichten bij de spelers en fans van het merk, maar voldeed ook niet aan de eigen claims van Dynamic Sports Gear.

Om deze reden heeft DSG besloten, naar eigen zeggen, in de toekomst alleen nieuwe producten aan te kondigen die alle test- en ontwikkelingsfasen al hebben doorlopen en daadwerkelijk al in productie zijn. Een klein druppeltje verdriet voor alle fans, want zij juichten vaak en vrolijk op sociale media als er nieuwe producten werden gepresenteerd en besproken. Maar zeker ook een goede stap naar een professionelere uitstraling en verbeterde klantcommunicatie. DSG heeft zich in ieder geval nooit hoeven verstoppen met haar producten. De deels voorbarige informatie en release-aankondigingen hebben daarentegen in het verleden waarschijnlijk het imago van het merk geschaad. Nu wilt u verbinding maken met het gebruikelijke professionele niveau van de producten. Wij zijn benieuwd hoe het merk Dynamic Sports Gear verder zal gaan en kijken in ieder geval nu al uit naar de nieuwe producten die dit jaar uitkomen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.