Dynamic Sports Gear 3,5" Freak Tactical schroefdraadcilinder voorkant (zwart)

SKU: 8018

37,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Dit model is de KORTE 9cm / 3.5" versie. Deze is speciaal ontwikkeld voor installatie in korte EMF100 opstellingen (zonder lange front shroud component) en in combinatie met de Tippman TMC (standaard TMC Shroud). Zie foto's in geïnstalleerde staat.

Het nieuwe Dynamic Sports Gear Tactical Freak Front is een loopfront voor het Smart Parts Freak loopsysteem. Het is compatibel met alle standaard freakbacks en -mouwen (korte versie).

Het tactische ontwerp in eenvoudig zwart is speciaal ontwikkeld voor installatie in zogenaamde scenariomarkeringen en MagFed-markeringen.

Het DSG Freak Tactical loopfront is intern fijn geslepen voor optimale geleiding en maximale versnelling van de paintballs. Er zitten geen ventilatiegaten in dit front. De achtergrond is dat het aan de punt een schroefdraad aan de voorkant heeft voor het bevestigen van mondingsremmen of geluiddempers. Ventilatiegaten zouden het werkingsprincipe van de mondingsremmen of geluiddempers tegenwerken. Daarom is het DSG Tactical Freak Front volledig gesloten.

De voordraad is een zogenaamde 7/8 inch draad, zoals ook gebruikt wordt in Hammerhead, Lapco en Carmatech Nemesis lopen. Dit betekent dat alle op de markt verkrijgbare mondingsremmen en dempers van genoemde fabrikanten met dit loopfront gecombineerd kunnen worden.

Eindelijk kunt u de beproefde Smart Parts Freak Set volledig gebruiken in het MagFed- en scenariogebied en deze geheel naar wens combineren met tactische mondingsremmen en geluiddempers.

Productdetails van de Dynamic Sports Gear Tactical Freak Front:

- Totale lengte 9cm / 3,5" (inclusief draad)

- Compatibel met alle standaard Freak Backs (korte Freak-mouwen)

- Geschikt voor korte EMF100-opstellingen en de Tippmann TMC

- 7/8 inch voordraad voor Muzzlebrakes en geluiddempers van Hammerhead, Lapco en Carmatech

- Extreem fijn geslepen binnenprofiel voor maximale prestaties en acceleratie

- Geen ventilatiegaten zodat mondingsremmen of geluiddempers hun optimale werking kunnen ontwikkelen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen