DYE Rotor LT-R Paintball Hopper / Loader (oranje)

Dye_LTR_Paintball_Hopper_orange-1 Dye_LTR_Paintball_Hopper_orange_detailsDye_LTR_Paintball_Hopper_orange_front Dye_LTR_Paintball_Hopper_orange_details Dye_LTR_Paintball_Hopper_orange_front
SKU: 4274

119,95

Op voorraad
Product beschrijving

Dye LT-R Loader in de gelimiteerde speciale editie ORANJE.

Met de LT-R lanceert Dye eindelijk een goedkope hopper voor beginners. De LT-R overtuigt met tal van kenmerken van de Dye Rotor Loader, waarschijnlijk de beste en beroemdste paintballhopper ter wereld.

In principe is de Dye LT-R een lichte rotor. De optiek is minimaal gewijzigd en het materiaal van de behuizing is iets anders dan de originele rotor. Er werd ook een andere motor geïnstalleerd. De LT-R maakt nog steeds 30+ ballen per seconde, maar is lang niet zo snel als de oude 50+ BPS-rotor. Als extra bijzonderheid moet worden vermeld dat alle snelvoedingen van de oude Dye R1 op de LT-R passen.

Kenmerken van de Dye LT-R Laoder:

- Kan zonder gereedschap worden gedemonteerd

- Voert 30+ ballen per seconde

- Heeft slechts 3 AA-batterijen nodig

- Stabiele behuizing

- Compatibel met alle Dye R1 Quickfeeds



Deze kleurvariant is een speciale editie, bestaande uit een normale Dye LT-R Hopper (kleur volgens voorraad) en een extra Dye Rotor Color Kit in de bijbehorende Loader-kleur. De kit moet door de gebruiker worden gemonteerd (3 schroeven)

Productvideo voor DYE Rotor LT-R Paintball Hopper / Loader (oranje)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen