KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye Paintball Onlineshop – stiften, maskers en meer
dinsdag augustus 3, 2021

Kleurstofproducten kun je het beste hier kopen!

Paintball Sports is al meer dan 10 jaar een van de toonaangevende online paintballshops in Duitsland . Niet alleen hebben wij de nieuwste en beste Dye paintball producten in ons assortiment, maar ook hebben wij regelmatig actuele aanbiedingen voor onze klanten gerelateerd aan het merk Dye. Of het nu is door speciale artikelen van dit merk te kopen, of omdat we de mogelijkheid hebben om hier en daar met onze speciale voorwaarden de markt op te gaan als een van de grootste Duitse Dye Paintball-dealers en je coole aanbiedingen en voordelige productdeals te geven. Tegelijkertijd hebben we zeer nauw contact met de fabrikant Dye en hun management, marketing en verkoop. Meestal weten we al een paar weken voor de daadwerkelijke productrelease welke nieuwe producten er in de nabije toekomst op de markt komen. Natuurlijk kunt u deze gloednieuwe verfproducten ook eerst bij ons bestellen en ze direct na de marktintroductie ontvangen, vóór de meeste andere paintballspelers.

Het merk Dye – hoe het allemaal begon…

Het Amerikaanse merk DYE, wat staat voor Dave Youngblood Enterprises, is gegroeid met de Dye Boomstick-loop voor paintballmarkers . Dit was de concurrentie in de jaren negentig ver vooruit en inspireerde paintballspelers over de hele wereld met zijn hoge kwaliteit en uitstekende slagpatroon. Zelfs vandaag de dag behoren de Dye Boomstick-vaten tot de beste en hoogste kwaliteit paintball-vaten op de markt. Het tweedelige ontwerp, bestaande uit een running back en een running front, is grotendeels behouden gebleven. Alleen de optiek is wat schoner gemaakt, aangezien de optische smaak van de spelers door de jaren heen beetje bij beetje is veranderd. Er zijn echter grote wijzigingen aangebracht aan het materiaal. Terwijl de eerste Dye Boomstick-lopen van eenvoudig roestvrij staal waren gemaakt, is aluminium tegenwoordig veel lichter en minstens zo stabiel. Voor hightechfans en iedereen die graag een qua gewicht geoptimaliseerde Dye Paintball-markeropstelling speelt, zijn er ook de Dye Ultralite Boomstick Carbon-lopen. Deze vertegenwoordigen momenteel het hoogste niveau van productietechnologie voor lopen en bestaan uit een hybride oplossing gemaakt van een zeer dunne, hooggepolijste aluminium kern en een stabiele maar ultralichte koolstofmantel.

Hoogwaardige paintballmarkers van Dye

Ook de toernooimarkers van Dye behoren al jaren tot de beste en populairste modellen wereldwijd. Het huidige vlaggenschip, de Dye M3+ , is al 3 jaar op de markt en behoort nog steeds tot de absolute wereldleiders op het gebied van high-end paintballmarkers. Of het nu in de Duitse paintballcompetitie DPL is of in de internationale competitie op de NXL, de CPS of andere competities en evenementen, Dye-teams staan overal op het podium met hun Dye M3+ paintballmarkers en vieren succes.

Met de Dye DSR introduceerde de fabrikant enkele jaren geleden ook een nieuw middenklassemodel. Sinds het einde van de Proto Matrix had Dye bewust het middenklassesegment voor paintballmarkers vermeden. Er werd echter besloten om deze prijsklasse opnieuw aan te vallen met een gloednieuw model en de Dye DSR te ontwikkelen. Deze heeft niet alleen een geheel nieuw grendelsysteem, maar is ook een van de lichtste en meest compacte verfbal-toernooimarkers ooit.

Dye Paintball-maskers – Dye I4 versus Dye I5

Zelfs op het gebied van hoogwaardige paintball-beschermmaskers laat het bedrijf Dye zich niet gemakkelijk voor de gek houden. Dye is bovendien het enige merk ter wereld dat er met succes in is geslaagd twee hoogwaardige paintballmaskermodellen op de markt te brengen. Het begon allemaal vele jaren geleden met de Dye I4 . Het concept van dit masker is vandaag de dag net zo succesvol als toen en alleen dankzij het feit dat de Dye I4 vrij klein was, werd met de Dye I5 een nieuw maskermodel met een breder frame gecreëerd. Grote spelers hadden geklaagd dat bij het Dye I4-masker sommige delen van de kaak of soms een oorlel onder het masker vandaan kwamen. De spelers voelden zich daardoor niet optimaal beschermd. Dye luisterde hier niet alleen goed naar haar klanten, maar speelde ook actief in op de wensen van de paintballgemeenschap. Het resultaat is het grotere Dye I5 paintballmasker , dat verder alle kenmerken heeft van het beproefde Dye I4-model.

De Dye Rotor Hopper – Deze paintballlader heeft nieuwe normen gesteld.

Met de komst van de Dye Rotor Loader veranderde de markt voor paintballhoppers bijna van de ene op de andere dag. De Dye Rotor was destijds jaren vooruit op de concurrentie. Erger nog, geen enkele andere fabrikant kwam zelfs maar in de buurt van het zien van dit product, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat alle concurrerende producten van destijds van de markt verdwenen. De Dye Rotor heeft de wereldwijde paintballmarkt binnen slechts 6 maanden bijna volledig overgenomen en met een marktaandeel van meer dan 50% was het onmogelijk om je een leven zonder voor te stellen. Het was dus niet meer dan logisch dat er ooit een opvolger moest komen. Deze verscheen een paar jaar geleden in de vorm van de Dye R-2 Loader (Dye Rotor 2). De nieuwe Dye R-2 had vergelijkbare kenmerken als het vorige model, maar was op belangrijke manieren verbeterd. Zo kan de capaciteit met één beweging en zonder gereedschap worden vergroot van 200 naar 250 ballen. Een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van hoppers die vandaag de dag nog steeds uniek is.

Voor prijsbewuste spelers heeft Dye nu ook de Dye LT-R (LighT Rotor) gelanceerd. Met zijn scherpe prijs van minder dan 100 euro is dit de huidige maatstaf voor nieuwkomers en leert het de concurrentie vrezen op het gebied van prijs-prestatieverhouding. De Dye LT-R Paintball Hopper heeft ook dezelfde kenmerken als de eerste Dye Rotor Loader ooit had.

Wat is er nog meer van Dye? – Het assortiment is enorm!

Op dit punt kunnen we nog wel een eeuwigheid doorgaan, want het merk Dye heeft niet alleen veel hoogwaardige producten, maar biedt ook genoeg om over te praten. Feit is dat wij alle nieuwe Dye producten voor u in ons assortiment blijven opnemen, zodat onze Paintballsports Dye onlineshop ook in de toekomst blijft groeien.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.