KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye M3's nu verkrijgbaar in de online shop!
vrijdag februari 23, 2018

De Dye M3s – Wat is er nieuw?

Dye heeft zijn beproefde M2 volledig op zijn kop gezet en veel onderdelen opnieuw bedacht. Het resultaat is een gloednieuwe high-end paintballmarker die Dye voorheen absoluut niet had.

De nieuwe Dye M3s is vrijwel een hybride van het vorige model Dye M2 en de onlangs geïntroduceerdeDye DSR . Voor het eerst maakt de DSR gebruik van een nieuw type grendelsysteem genaamd ARC . In de M3’s vinden we een variant die net iets anders werkt en een stuk efficiënter is geworden. Al met al kan men zeggen dat de Dye M3s het beste van Dye M2 en Dye DSR combineert in één paintballmarker . Een succesvolle combinatie met indrukwekkende prestatiegegevens. We zijn absoluut enthousiast om te zien hoe de nieuwe Dye M3 het komende seizoen zal presteren op de velden en toernooien in heel Europa, maar we zijn er nu al zeker van dat de Dye-teams met dit tenue weer aan de top zullen spelen.

De belangrijkste details van de Dye M3s

Er wordt ons vaak gevraagd wat er nieuw is aan de Dye M3s paintball marker en waarom zou ik deze kopen als ik al een M2 heb. Veel leken en nieuwkomers zien de cruciale verschillen pas op het tweede gezicht, omdat de technische innovaties niet altijd meteen duidelijk zijn. Om deze reden willen we op dit punt wat meer ingaan op de fijne kneepjes van de nieuwe Dye M3s.

Zoals hierboven al vermeld is de belangrijkste innovatie de nieuwe FL-21 bout . Deze komt van de Dye DSR, maar is doorontwikkeld. Door de aangepaste boutgeleider is de FL-21 bout, vergeleken met het oude Fuse Bolt-systeem, veel zachter voor de lak en heeft hij minder druk nodig om in de marker te bewegen. Dit verlaagt de werkdruk tot een ongelooflijk lage 115 PSI of, in het Duits, tot ca. 7,5 bar. Het resultaat is niet alleen een veel zachter schot, maar ook een vermindering van het schotgeluid en een aanzienlijk verbeterde luchtefficiëntie van de marker.

Naast het uitstekende nieuwe boutsysteem zijn er talloze functies overgenomen van het beproefde Dye M2-systeem. Onder andere het grote display, het bord dat via een 5-weg joystick te verstellen en programmeren is en de verstevigde oogpijp. Maar dit zijn slechts enkele van de functies die de nieuwe Dye M2 kan bieden. Een gedetailleerder overzicht krijgt u in de productvideo van Dye, waarin alle functies kort en nauwkeurig worden geïntroduceerd.

Alle kenmerken van de nieuwe Dye M3 in de video:

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.