KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Delta Six tactische uitrusting voor paintball- en airsoftspelers
vrijdag april 30, 2021

Delta Six tactische uitrusting

Het merk DELTA SIX is één van de premium merken op het gebied van tactische uitrusting voor paintball- en airsoftspelers. Wij hebben ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige producten met een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Het DELTA SIX-productportfolio omvat vrijwel alles wat u nodig heeft voor gebruik in het bos- en scenariogebied van paintball- en airsoftsporten. Van hoogwaardige camouflagekleding zoals broeken, handschoenen en gevechtsshirts tot uitrustingen als tactische helmen, mollevesten en battle belts. Harde onderdelen en hulpstukken zoals voorgrepen, bipods, vizieren, lijkwaden en andere accessoires maken ook deel uit van het portfolio van het merk.

Alle Delta Six-producten in één winkel – Het assortiment.

Het brede assortiment van het merk Delta Six omvat zoals reeds vermeld. vrijwel alle producten die u nodig heeft op het gebied van tactische uitrusting voor de paintball- en airsoftsport. Hieronder hebben wij de belangrijkste en best verkochte Delta Six producten voor u op een rij gezet. Misschien zit er voor jou ook iets interessants tussen.

Delta Six FAST tactische helm

De FAST-helm van Delta Six is een van de goedkoopste en hoogste kwaliteit op de markt. We hebben bewust gekozen voor een optimale pasvorm en een zeer stabiele helm met extra binnenvoering van hardschuim en zachte vulling. De Delta Six Tactical-helmen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 50 euro, wat betekent dat ze ondanks de zeer hoogwaardige afwerking tot de goedkoopste modellen op de markt behoren. Een top prijs-prestatieverhouding.

Delta Six Teamdeals en dealerkortingen

Als officiële distributeur van het merk DELTA SIX bieden wij onze ondersteuningsteams speciale kortingen op het gehele Delta Six-assortiment als onderdeel van ons teamondersteuningsprogramma. Hierdoor kunnen teams en hun spelers tegen speciale prijzen genieten van Delta Six-producten. Daarnaast zijn wij het directe aanspreekpunt voor handelspartners in B2B en bieden wij de Delta Six producten groothandel aan met aantrekkelijke productmarges voor resellers. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Informatie over het Paintballsports-dealerprogramma vindt u in het dealer/dealergedeelte op onze homepage.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.