DELTA SIX Tactische JPC Quick Release Plate Carrier / plate carrier

DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_multi DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_back DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_side DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_front DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_plate DELTA_SIX_Tactical_Quick_Release_Plate_Carrier_Plattentraeger_strap
SKU: 7832

89,95

Farbe

Product beschrijving

DELTA SIX Tactische JPC Quick Release Plate Carrier

Hoogwaardige plaatdrager van het merk DELTA SIX in een actueel, tactisch ontwerp, zoals gebruikt door talloze veiligheidsdiensten en legers over de hele wereld. De platendrager kan worden voorzien van kunststof platen (niet inbegrepen)

De drager heeft een snel verwijderbaar ontwerp. Door aan de schouderbanden te trekken kan de bordendrager snel worden gedemonteerd zodat deze kan worden neergezet. Bovendien kunnen de klittenbandsluitingen aan de voorzijde zeer snel worden geopend en gesloten. De voor- en achterkant zijn voorzien van Molle-lussen om allerlei soorten tassen aan te bevestigen.

De maat van het vest is individueel aan te passen dankzij verstelbare bandjes en pads op de schouders en zijkanten, waardoor hij vrijwel iedereen past. DELTA SIX Tactical Equipment ontwikkelt hoogwaardig, duurzaam materiaal voor gebruik bij actiesporten zoals paintball en airsoft.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen