DELTA SIX Ranger LC Premium Plate Carrier / Plate Carrier Vest (grijs)

Delta_Six_Ranger_LC_Plate_Carrier_Plattentraeger_grau Delta_Six_Ranger_Plate_Carrier_Plattentraeger_grau_patch Delta_Six_Ranger_Plate_Carrier_Plattentraeger_details
SKU: 7007

199,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

De Ranger LC Plate Carrier is het nieuwe high-end plate carrier vest van DELTA SIX.

Dit model biedt de hoogste kwaliteit en afwerking volgens de huidige militaire normen en is doorspekt met tal van functies die zorgen voor maximale functionaliteit en comfort.

De bordendrager kan individueel worden aangepast aan elke gebruiker. Bovendien zijn de banden in het schoudergebied en in het buikgebied traploos in lengte verstelbaar. Voor snelle verwijdering zijn er TPU-snelsluitingen met stabiele polymeerhaken in de schouder- en heupbanden.

De gehele platendrager heeft klittenband aan de oppervlakte voor aangepaste bevestiging van accessoires. Op deze manier kan elke gebruiker zijn gewenste opstelling individueel aanpassen aan zijn eigen behoeften. Het zakje met 3 magazijnen, dat al bij de levering is inbegrepen, bevindt zich in de buikstreek. Deze is qua kleur afgestemd op de bordendrager en wordt met klittenband en extra gespen stevig aan de bordendrager verankerd. Het is geschikt voor maximaal 3 M4-magazijnen. Het oppervlak van de 3 magazijnzakjes heeft een Laser Cut Molle-systeem waaraan desgewenst extra accessoirezakjes kunnen worden bevestigd.

De speciale 3D-ventilatie-softpads in het ruggedeelte zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ze bieden een aangenaam gewatteerd gevoel op de rug en voeren lichaamswarmte effectief af naar buiten voor maximale ventilatie.

Het gehele borsttuig is gemaakt van hoogwaardig 1000D nylon materiaal en voldoet daarmee aan de hoogste fabricagenormen. Het totale gewicht inclusief dummyplaten (niet inbegrepen) is 1,5 kg.

Met deze hoogwaardige plate carrier ben je gegarandeerd van optimale bescherming en geniet je toch van comfortabel draagcomfort in elke spelsituatie.

Productdetails van de Delta Six Ranger LC Plate Carrier:

- Verstelbare, gewatteerde schouderbanden

- TPU-snelsluitingen op de schouderbanden voor snelle ontgrendeling van de platendrager

- Volledig klittenbandoppervlak voor het bevestigen van accessoires

- Volledig verstelbare elastische buikband met extra klittenbandpanelen

- Polymeer quick release systeem met 4 haken aan de buikband/heupriem

- Afneembaar zakje voor 3 magazijnen in de buikstreek (vastgemaakt met klittenband + gesp!)

- Ventilerende zachte pads in het ruggedeelte voor meer comfort

- Lasergesneden Molle-lussen

- Compatibel met alle SAPI-platen

- Gemaakt van hoogwaardig 1000D nylon materiaal

- Tailleomtrek verstelbaar van 75cm tot 125cm

- Schouderbanden verstelbaar van 15cm tot 20cm

- Afmeting borstplaat: 37cm hoog, 30cm breed

- Gewicht 1,5 kg

Levering zonder Delta Six Patch.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen