DELTA SIX MFG-ONE MagFed paintball compleet pakket

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: PBS-B-MFG

419,95

Markierer
Ersatzmagazine
Paintball Maske
Taktische Weste
1 Kiste Paintballs mitbestellen?

419,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe MFG-ONE van DELTA SIX is de tegenhanger van de Tippmann TMC als het gaat om een goedkope instap in de MagFed Paintball Sport. In een directe vergelijking loopt het Valken-model echter duidelijk voorop wat betreft producteigenschappen en leveringsomvang. De marker wordt standaard geleverd met een 0,2 liter HP-systeem (200 bar), dat u voor het vergelijkingsmodel Tippmann TMC apart zou moeten aanschaffen. Bovendien is de DELTA SIX MFG-ONE standaard in staat tot First Strike, wat hem qua munitiekeuze duidelijk superieur maakt aan de TMC.

In deze set krijg je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met de MagFed paintballsport met de Valken MFG paintballmarker. De marker wordt geleverd met in totaal 3 magazijnen met elk 15 schoten. Met andere woorden, je gaat rechtstreeks de strijd aan met 45 patronen munitie en kunt twee keer herladen. Je bergt de magazijnen veilig op in het meegeleverde vest, dat ook ruimte biedt voor accessoires als rook- en kleurgranaten, een radio en eventueel een 140 speed loader voor extra munitie en/of een grote HP-fles. het meegeleverde paintballmasker beschermt betrouwbaar tegen klappen. - Hier kunt u tegen meerprijs premiummodellen van hogere kwaliteit selecteren en zelfs uw set upgraden.Als alternatief ook verkrijgbaar als MFG-One M16/M4-versie met M-16 loop en draaggreep.Leveringsomvang van het DELTA SIX MFG-ONE MagFed-pakket:

1x Valken MFG-ONE Magfed Paintball Marker (Kal. 68)

1x 0,2 liter HP systeem (200 bar) voor het Air Stock systeem

3x 15 schots Valken MFG magazijn

1x tactisch vest (kies kleur)

1x paintball beschermend masker (kies een model)5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Ich bin absolut begeistert von dem Paintball-Komplettpaket! Es enthält alles, was man braucht und die Qualität ist super. Ein tolles Angebot für alle, die gerne paintball spielen.

    (3) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer