DELTA SIX FAST PJ Hole tactische helm voor Paintball / Airsoft (olijf)

DELTA_SIX_FAST_PJ_Hole_Tactical_Helm_fuer_Paintball-_Airsoft_oliv-jpg DELTA_SIX_FAST_PJ_Hole_Tactical_Helm_fuer_Paintball _Airsoft_oliv_front.jpg DELTA_SIX_FAST_PJ_Hole_Tactical_Helm_fuer_Paintball _Airsoft_oliv_back.jpg
SKU: 7923

59,95

Op voorraad
Product beschrijving

FAST tactische helmreplica van het merk DELTA SIX voor gebruik bij paintball- of airsoftsporten. Deze replica van de beroemde tactische helm die door talloze strijdkrachten over de hele wereld wordt gebruikt, is eenvoudig, maar aantrekkelijk geprijsd en biedt nog steeds vrijwel alle kenmerken die bekend zijn van het origineel, maar is ook zeer comfortabel om te dragen.

De buitenschaal van de helm is gemaakt van stevig ABS- en PC-materiaal. Binnenin is hij bovendien gevuld met een stevig schuimrubberen inzetstuk, dat betrouwbaar beschermt tegen stoten en stoten. Deze is aan de binnenkant gevoerd met schuimvulling om het draagcomfort te verbeteren. Omdat dit model een wat eenvoudigere versie is, passen er helaas bijna geen koptelefoons onder, er passen maar heel weinig kleine modellen in. Om het draagcomfort van deze helm te verbeteren, kunnen indien nodig extra schuimpads aan de binnenkant worden gelijmd (apart accessoire, niet inbegrepen).

De aan de zijkant gemonteerde railsystemen maken de bevestiging van talrijke accessoires mogelijk, zoals zaklampen en nachtkijkers, net zoals u op de originele helm zou vinden.

Productdetails van de DELTA SIX FAST tactische helm:

- Zeer licht materiaal, comfortabel om te dragen

- Montagerails voor accessoires aan de zijkant

- Talrijke ventilatieopeningen in de helm

- Buitenmateriaal ABS/PC

- Binnenmateriaal EPS en schuim

- Polyester kinband

- Nylon gesp

- Hoofdomtrek 55-59cm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen