KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De Wapenexpertiseacademie van Nedersaksen
woensdag maart 9, 2022

De wapenexpertisetest als basis voor de wapenhandelsvergunning voor paintballhandelaren.

Als u als paintballdealer wilt werken of paintballgeweren commercieel wilt verhuren op uw paintballveld , ontkomt u er niet aan om een wapenhandelsvergunning aan te schaffen. De zogenaamde WHL is de wettelijke basis voor de commerciële wapenhandel, waartoe ook de verhuur of overdracht van en de bemiddeling in wapens behoort. Dit laatste mag niet worden genegeerd, vooral niet voor veldexploitanten.

Ook sportschutters, wapenvergunninghouders en medewerkers in de veiligheidsbranche hebben als onderdeel van hun opleiding een zogenaamde wapenvaardigheidstest nodig.

Onze lokale partner, de Nedersaksen Wapenexpertise Academie, biedt dergelijke wapenexpertisecursussen aan in een professionele setting. De regelmatig gehouden weekendcursussen brengen alle relevante trainingsinhoud en praktische inhoud over. Hieronder valt onder meer live schieten met verschillende kalibers.

Aan het einde is er de zogenaamde wapencompetentietest. Iedereen die hiervoor geslaagd is, heeft officieel bewezen bijzonder goed thuis te zijn op het gebied van wapenhandel en wetgeving en klaar te zijn voor de volgende stappen, zoals het verwerven van de WHL, het aanvragen van een WBK of een wapenvergunning.

Meer informatie over de cursusinhoud en bijscholingsmogelijkheden vindt u direct op de homepage van de Waffen Sachkunde Akademie Niedersachsen. – KLIK HIER

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.