KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De verschillen tussen goedkope paintballs
vrijdag juli 15, 2016

Goedkope en goede paintballs tegelijk kopen is niet eenvoudig. Om goede en goedkope paintballs te krijgen, moet je eerst de verschillende paintballnamen begrijpen. Wij leggen je de verschillende goedkope opties uit.


Seconds – 2e keus paintballs voor een onverslaanbare prijs.


Deze paintballs zijn als het ware tweede keus Gotcha-munitie. In deze paintballdozen vind je vooral restjes van oude verf of overproductie, die niet meer voldoende waren voor hele dozen en pallets en daardoor door de war zijn. Zo kan het gebeuren dat er naast misvormde paintballs ook ballen met bobbels en deukjes in een doos te vinden zijn. Ook qua kwaliteit is er geen vaste opdracht, je vindt alle kwaliteitsniveaus verpakt in één zakje paintballs. Dergelijke dozen worden tegenwoordig nauwelijks meer aangeboden.


White Box Paintballs – Het goedkope alternatief, maar waarom?


White box paintballs zijn goedkoper in prijs omdat ze verpakt zijn in een neutrale doos. Niemand kan bepalen, zelfs wij als detailhandelaar niet, welke paintballfabrikant de gelatinebollen gevuld met kleurstof produceerde. Meestal gaat het om restanten of overproductie. Als speler moet je bedenken of de lage prijs voor de white box paintballs het voor jou ook daadwerkelijk waard is, want als je deze paintballmunitie koopt, moet je een wisselende kwaliteit verwachten. Het is mogelijk dat er de ene dag een hoogwaardige toernooiverf in de doos ligt en de volgende keer een tweederangs trainingsverf.


Veld-/trainingspaintballs – Geschikt voor beginners en teams


Of je nu een beginner of een ervaren paintballspeler bent, de trainingspaintballs zijn altijd erg populair. Deze paintballs zijn niet alleen populair vanwege hun lage prijs, ook de consistentie van de gelatinebollen is uniek en geschikt voor paintballmarkers van verschillende fabrikanten. Elke bekende paintballfabrikant biedt veldverf aan. Deze is doorgaans geschikt voor alle gangbare soorten markers, heeft een harde schaal en een dunne vulling. Trainings- en veldpaintballs bevatten vaak olie, waardoor ze goedkoop zijn maar het ook moeilijk maken om speelvelden, kleding en uitrusting schoon te maken. Hiermee moet zeker rekening worden gehouden bij de aanschaf.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.