KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 2e kwartaal van 2024
Die_neusten_Paintball_Produkte_in_Q2_2024
donderdag mei 23, 2024

DLX_Luxe_Idol_Paintball_Markierer_buy

DE NIEUWE IS ER – LUXE IDOL GEÏNTRODUCEERD…

Ook de absolute premiumfabrikant DLX presenteerde precies op tijd voor de start van het seizoen een nieuw model. De gloednieuwe Luxe heeft de modelnaam IDOL en heeft veel interessante features te bieden. We hadden het grote geluk dat we het nieuwe model in handen kregen voordat het werd gelanceerd en dat we het meteen in de praktijk konden brengen. Wat er uit voortkwam, leest u vanaf pagina 48 hier in het magazine.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 1999,95

ATTENTIE COCKER FANS – DYE LABS LAZARUS KLEP

Zoals sommigen wellicht weten is het bedrijf DYE een van de laatste fabrikanten die nog onderdelen produceert voor de populaire Autococker markers. Nu is er met de nieuwe Lazarus Valve een upgradeklep ontwikkeld die de oude Cocker-modellen niet alleen meer prestaties geeft, maar ook tal van andere functies met zich meebrengt. Een persoonlijk hobbyproject van de productontwikkelingsingenieurs van DYE.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 399,95

GIGANTISCHE SELECTIE

TASMANISCHE TIJGER 2024

Het TASMANIAN TIGER-merkassortiment is al enkele jaren een van de meest populaire in de MagFed- en scenarioscene. Geen wonder, want de bewezen kwaliteit en de werkelijk goede prijs-prestatieverhouding zijn ongeëvenaard. Aan het begin van het jaar presenteerde TASMANIAN TIGER opnieuw talrijke nieuwe producten, die u nu in onze onlineshop kunt vinden en daar direct kunt bestellen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 9,95

JONGE SPELERS OPGELET

PAINTBALL ROOKIE OPEN 2.0

Talrijke jonge toernooiteams in heel Duitsland hebben hier zeker sinds vorig jaar op gewacht. Na het laatste PRO-toernooi was er veel goedkeuring. Nu is het officieel: de Paintball Rookie Open gaat de tweede ronde in. De datum is al vastgesteld en dit jaar wordt het evenement opnieuw het grootste paintballtoernooi van Duitsland voor jong talent. Alle informatie in detail op pagina 28.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 149,00

BIJNA 100 MODELLEN OM UIT TE KIEZEN

NIEUWE SP ERA-KLEUREN

In het vorige nummer lieten wij u al kennismaken met de nieuwe SP ERA. Nu hebben we in overleg met de fabrikant en met behulp van de SP ERA Color Kits het kleurenassortiment iets uitgebreid en presenteren we u nu de nieuwe Shocker marker in ongeveer 90 (!) verschillende kleurencombinaties. Dit is echt uniek in Europa. Dus als je op zoek bent naar een ERA in een heel aparte kleurencombinatie, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1149,95

300 BAR VERMAAGD VOOR € 99,95

POWAIR TACTISCHE LIJN RS

De HPA-fabrikant PowAir zet met zijn nieuwste product wereldwijd nieuwe normen op het gebied van paintball- en airsoft HP-systemen. Het nieuwe PowAir Tactical Line RS (de RS staat voor Real Steel) HP-systeem is met slechts 99,95 euro veruit het goedkoopste 300 bar MagFed HP-systeem ter wereld. Staal als materiaal maakt dit mogelijk. Bovendien is de nieuwe fles 100% made in Duitsland. Meer informatie is te vinden op www.powair-hpa.com.

Verkrijgbaar: vanaf herfst | Prijs: € 99,95

NIEUW VOOR TIPX & EMF100

DE VERHOOGDE MAGWELLEN

De Amerikaanse accessoirefabrikant EXALT heeft opnieuw een aantal nieuwe, innovatieve producten gepresenteerd. Deze keer gaat het over het MagFed-gebied, meer bepaald het Tippmann TPX/TiPX-pistool en het Planet Eclipse EMF100 aanvalsgeweer. EXALT biedt nu een nieuwe, ergonomisch verbeterde magwell voor beide modellen voor probleemloos herladen. In de gebruikelijke goede kwaliteit voor een matige prijs. De nieuwe modellen liggen al in de winkels.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

MEER KLEUR IN HET SPEL

SP ERA KLEURENKITS

Met de nieuwe SP ERA Color Kits kunt u uw SP ERA marker tot op zekere hoogte personaliseren en nieuwe kleurencombinaties creëren volgens uw wensen. – Of u kunt eenvoudigweg een van onze reeds omgebouwde SP ERA Color Switch speciale modellen pakken. Daar heb je de volledige kleurselectie en is de gewenste kleurkit al geïnstalleerd en hoef je dit niet zelf te doen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 99,95

NIEUWS VOOR MAGFED-SPELERS

DELTA SIX PJ TACTISCHE HELM

De tactische fabrikant DELTA SIX biedt een nieuwe generatie van zijn FAST tactische helmen in PJ-ontwerp met verbeterde ventilatie. Net als bij de normale DELTA SIX FAST-helm zijn de PJ-modellen aan de binnenkant gewatteerd en volledig in maat verstelbaar. Ze kunnen ook perfect gecombineerd worden met actieve gehoorbescherming. Ideaal voor alle MagFed-operators. De FAST Tactical helmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

NIEUWE BULLPUP

CARMATECH SAR-X Bullpup

De Amerikaanse fabrikant CARMATECH, ontwikkelaar van de legendarische SAR-12, heeft een nieuw markermodel geïntroduceerd, de SAR-X. De CARMATECH SAR-X is ontworpen als een compact aanvalsgeweer met een moderne bullpup-look en maakt gebruik van het beproefde semi-automatische grendelsysteem van de SAR-12. De perfecte combinatie van vuurkracht en precisie in één model. Wij kijken nu al uit naar de nieuwe CARMATECH SAR-X.

Beschikbaar: vanaf zomer 2024 | Prijs: zal naar verwachting beginnen bij € 1599,95

BIJVULLEN

TONNEN BATTLEPACKS

Net op tijd voor de start van het seizoen hebben wij ons assortiment paintball battlepacks flink uitgebreid en bieden je nu, naast de bekende merken, een ruim assortiment gloednieuwe battlepacks aan van de merken DYE, HK ARMY, JT PAINTBALL , EMPIRE PAINTBALL en VALKEN. Kijk uit naar meer dan 80 (!) nieuwe modellen om uit te kiezen. Dit betekent dat je een vliegende start kunt maken in het nieuwe toernooiseizoen of de volgende scenariostrijd kunt aangaan.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 34,95

PODMAFIA, LET OP!

KLEURSTOF ALPHA POEDER IN ROZE

DYE heeft zijn Alpha Pods opnieuw uitgebracht in felroze. Dit betekent dat je nu maar liefst zes kleuren beschikbaar hebt voor deze potten. Het voordeel ten opzichte van conventionele peulen is de grotere capaciteit. Elke DYE Alpha Pod bevat 150 paintballs. In de meeste reguliere pods passen slechts 140 paintballs. Dit maakt een aanzienlijk verschil van 50 paintballs voor een volledig 4+1 battlepack.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 2,30

LET OP, PRIJSVERLAGING

EERSTE STAKING T15 GOEDKOPER

FIRST STRIKE heeft de prijs van zijn T15 drastisch verlaagd. Met de nieuwprijs van slechts 649,95 euro is de marker maar liefst 27% goedkoper geworden. Dit maakt de FIRST STRIKE T15 weer veel interessanter en een echt alternatief voor de andere MagFed paintball markers op de markt. Geen enkel ander model op de markt is zo realistisch als de T15, omdat hij bijna 1:1 gebaseerd is op een AR-15.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 649,95

TITAAN GEVAL?!

PLANEET ECLIPSE GTEK 180R

PLANET ECLIPSE heeft zijn populaire titaniumkleurenpatroon opnieuw uitgebracht en een van zijn huidige premiummodellen, de GTEK 180R, ermee uitgerust. Een echt visueel aantrekkelijke marker met het soort prestatie dat je anders alleen in het ultra-high-end assortiment zou vinden. Vooral verzamelaars zijn al jaren enthousiast over het PLANET ECLIPSE titanium ontwerp, omdat je bij geen enkele andere fabrikant op de markt zoiets zult vinden

Beschikbaar: nu | Prijs: € 1099,95

NU OOK IN KLEURRIJK

KLEURSTOF KNIE- EN ELLEBOOGBESCHERMERS

De knie- en elleboogbeschermers van het merk DYE zijn nu verkrijgbaar in twee frisse kleurvarianten. DYE heeft het beproefde design behouden en er alleen wat kleur aan toegevoegd. Maar niet alleen de schoeners zijn verbeterd, ook de battlepacks hebben een opfrisbeurt gekregen. In totaal vier nieuwe varianten, waaronder een donkere camouflage op basis van DYECAM – DYECAM BLACK, die er erg cool uitziet.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 69,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.