KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 1e kwartaal van 2021
maandag januari 18, 2021

HET NIEUWE VLAGSCHIP: DE MACDEV PRIME XTS

De nieuwe MacDev-marker, de Prime XTS, is eindelijk goedgekeurd voor de Duitse markt. Helaas heeft het in het Coronajaar 2020 wat langer geduurd, maar nu kunnen alle MacDev-fans uitkijken naar dit nieuwe pareltje. De Prime XTS is het huidige high-end markermodel van de Australische luxefabrikant en de logische doorontwikkeling van de huidige Prime. Meer details over de Prime XTS vindt u in onze producttest.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 1499,95

EEN GOEDE STIJGING – TWEE NIEUWE CU-TOOLS RISERS

Het Duitse merk CU-Tools heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van MagFed apparatuur. De bedrijfsfilosofie hier is van spelers voor spelers. Alleen actieve spelers weten wat je op het veld kunt gebruiken. Tot nu toe omvat het productportfolio twee verstelbare stootborden in lengtes van 80 en 140 mm. Elke stijgleiding is voorzien van een quick release systeem en kan in een handomdraai worden geïnstalleerd. 40 en 100 mm staan in de startblokken.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

VATADAPTER EINDELIJK WEER – CARMATECH NEMESIS M98

De Amerikaanse high-end fabrikant Carmatech heeft een nieuwe loopadapter ontwikkeld voor zijn Nemesis-lopen. Hierdoor is het mogelijk om de lopen voortaan te gebruiken met markers met een Tippmann M98 schroefdraad. Als u uw TMC bijvoorbeeld wilt ombouwen tot een sluipschuttersgeweer, kunt u dat nu doen met de uitstekende precisie van de Carmatech-lopen. De adapter is afzonderlijk verkrijgbaar en ook als set met ton tegen een gunstige prijs.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 154,95

NU OOK IN GRIJS… – DE CARBON SC ELLEBOOGBESCHERMERS

De high-end fabrikant Carbon heeft zijn ultralichte SC-elleboogbeschermers opnieuw uitgebracht in het grijs. Het nieuwe grijze model vervangt met onmiddellijke ingang de vorige zwarte elleboogbeschermers. Enkele kleine verbeteringen aan de naden, maar over het algemeen heeft Carbon zijn beschermende kleding een nieuwe look gegeven met meer grijsgehalte. Hierdoor ziet kleding er niet zo snel vlekkerig uit als er verfresten op achterblijven.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 54,95

ELEKTRIFICATIE – SLIMME ONDERDELEN SHOCKERVERSTERKER

De Shocker 4×4 veranderde destijds de paintballscene en legde de basis voor de hedendaagse elektropneumatische markers. En de afgelopen jaren weet Smart Parts altijd te verrassen. Na de Shocker RSX en de opvolger XLS is nu het derde model in de nieuw gelanceerde Shocker-serie verkrijgbaar, de nieuwe Shocker AMP. Het zou in het voorjaar in Duitsland beschikbaar moeten zijn en heeft een aantal coole nieuwe functies te bieden.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 919,95

SPECIALE KLEUREN – DYE LT-R HERUITGEGEVEN

In samenwerking met Dye hebben wij voor u de Dye LT-R Hopper in vier nieuwe kleuren uitgebracht. Vanaf nu is de LT-R verkrijgbaar in het oranje, wit, geel en roze – en uiteraard nog steeds in de standaardkleuren rood, groen, blauw en zwart. Dit laat werkelijk niets te wensen over. Bij aankoop van een nieuwe Dye LT-R Loader kunnen spelers kiezen uit maar liefst acht kleuren en ontvangen ze alle knowhow van de Dye Rotor voor een geweldige prijs.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 109,95

NUTTIGE TMC-TUNING – TECHT ZERO KICK HAMMER

De Amerikaanse fabrikant TechT, die vooral bekend staat om zijn innovatieve tuningonderdelen, heeft nu een van zijn bestverkochte producten opnieuw gelanceerd. De Zero Kick Hammer heeft tot nu toe prestatieverbeteringen opgeleverd voor de Tippmann 98-, A5- en BT-4-markers. Na een klein dieet is de Zero Kick Hammer nu ook verkrijgbaar voor de Tippmann TMC. Zoals gebruikelijk bij TechT is de installatie zeer eenvoudig en ook door leken te beheren.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 59,95

NEMESIS GESLOTEN PROJECTIEELSYSTEEM CARMATECH NIPS UPGRADE

De nieuwe NIPS Muzzlebreakes van Carmatech zijn speciaal ontwikkeld voor alle sluipschutters. Met een bijzonder smalle boring die is aangepast aan de bal, zijn deze speciale loopbevestigingen bedoeld om het slagpatroon van uw marker verder te verbeteren en voorheen onbereikbare precisie te garanderen bij het schieten op lange afstanden. Elke NIPS wordt geleverd met een voorschroefdraad en een beschermkap. Verkrijgbaar in 685/689/693.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 164,95

BEPERKTE UITGAVE – EXALT CASES

De accessoirefabrikant Exalt heeft zijn beproefde masker-, trechter-, glas- en tankkoffers opnieuw gelanceerd in een paar speciale kleuren. Dus als je genoeg hebt van het oude design en op zoek bent naar iets nieuws, dan vind je dat hier zeker. Exalt is al jaren één van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied. De producten overtuigen door hun uitstekende kwaliteit en de meer dan eerlijke prijs-prestatieverhouding. Alleen zolang de voorraad strekt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

BATTLEPACK VOOR DE TOPPRIJS VALKEN ALPHA-4 PACKS

Valken heeft in het begin een nieuwe Battlepack en deze is goed geprijsd! De nieuwe pakketten hebben vier podvakken en een klittenbandsluiting en zijn een van de weinige basispakketten die verkrijgbaar zijn in vier kleurvarianten. Het geheel is voor het eerst verkrijgbaar voor minder dan 30 euro, wat erg zeldzaam is voor een battlepack van een merk. De structuur van de Valken Alpha-4 Packs is puristisch en de afwerking is zeer goed.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 29,95

TACTISCHE SPELERS AANDACHT – TASMANISCHE TIJGERS IN DA HUIS

MagFed- en Scenario-spelers opgelet! Met de Tasmanian Tiger wordt nu een absoluut premiumproduct aan het assortiment toegevoegd. De aanbieder van hoogwaardige, tactische uitrusting levert doorgaans alleen aan autoriteiten en het leger. Wij introduceren nu de Tasmanian Tiger-producten aan ons. Er staan al meer dan 100 producten vermeld en er zijn er zeker meer: Van plate carriers, chest rigs tot allerlei soorten tassen, alles is inbegrepen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 10,95

UPGRADE TRIGGER – LA INFAMOUS NIEUWS

Het Amerikaanse profteam Los Angeles Infamous maakt sinds dit jaar ook een aantal eigen producten. Deze keer hebben de nieuwe tuningtriggers voor de Planet Eclipse paintballmarkermodellen EMF100/EMEK100, evenals voor de LV1 en GEO de overkant van de vijver bereikt. Beide modellen zijn nu in de handel verkrijgbaar. De triggers zijn lichter dan de originelen, zijn vier keer verstelbaar en zijn kogellagers voor een nog beter gevoel op de trigger.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 54,95

EINDELIJK BESCHIKBAAR… – FID & CF20 MAGAZINE

Het heeft bijna een jaar geduurd, maar nu lijkt het erop dat er eindelijk licht aan het einde van de tunnel is. De fabrikanten FID en Planet Eclipse lanceren eindelijk hun langverwachte True Feed Magazines voor de EMF100 en de DYE DAM. De FID wordt van bovenaf beladen met behulp van een laadstang, de CF20 wordt geopend en aan de zijkant gevuld. De praktijk zal uitwijzen welke van de twee uiteindelijk de overhand zal krijgen. Wij vinden het allebei geweldig.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

NIEUW VAN DYNAMISCHE SPORTKLEDING – DSG T15 POWER TUBE

DSG staat bekend om hoogwaardige en innovatieve paintballmarkeraccessoires. Dit keer werd een upgrade voor de First Strike T15 geïntroduceerd. De T15 Power Tube vervangt de standaardhuls, maakt het gebruik van lopen met A5- of Cocker-schroefdraad mogelijk (afhankelijk van het model), is voorbereid op de FS BoxMag, die eindelijk in 2021 zou moeten komen, bespaart zelfs lucht en zorgt voor constantere prestaties van de markering met u mee.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 149,95

VOLLEDIG METALEN JAS – TACSHOT MUNITIE

Het merk TacShot biedt een breed assortiment speciale FX- en kleurmarkeringsmunitie in Cal. 68. Het assortiment omvat projectielen voor de binnenlandse verdediging en munitie voor film- en televisieproducties. Met poederballen, waterballen en andere trainingskogels biedt dit merk ook andere mogelijkheden die gebruikt kunnen worden in MagFed Paintball. Nu verkrijgbaar bij goed gesorteerde speciaalzaken.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 12,95

NIEUWE KLEUR BESCHIKBAAR – PLANET ECLIPSE GTEK 170R

Met de GTEK 170R is Planet Eclipse een schot in de roos en heeft hij een ongeëvenaarde marker in het middensegment gevestigd. De standaard Eclipse-kleuren worden nu aangevuld met de nieuwe kleurvariant Blauw/Grijs. Het nieuwe model maakt indruk met de marineblauwe kleur, met grijze accenten. Een echte blikvanger en optisch prachtige aanvulling op de populaire Planet Eclipse GTEK 170R modelserie. Nu verkrijgbaar in de winkels.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 829,00

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.