Carmatech Nemesis NIPS (Nemesis Interlocking Projectile System) Muzzlebrake Kit (4 stuks)

Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS-1 Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_laufCarmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_685_frontCarmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_689_frontCarmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_693_front Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_lauf Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_685_front Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_689_front Carmatech_Nemesis_Interlocking_Projectile_System_NIPS_693_front
SKU: 4305

164,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Het nieuwe Carmatech NIPS - Nemesis Interlocking Projectile System zorgt voor een nog nauwkeuriger schotpatroon door de baan van de kogel te verkleinen voordat deze de loop verlaat en deze zo te stabiliseren. Dit effect is vooral duidelijk bij het fotograferen op zeer grote afstanden. Vaten met de NIPS-upgrade zijn nog nauwkeuriger dan de toch al zeer nauwkeurige Carmatech Nemesis-lopen.

Bovendien wordt het schotgeluid gedempt door de nieuwe boring, d.w.z. de marker is een beetje stiller, waardoor het voor sluipschutters nog gemakkelijker wordt om onopgemerkt te blijven.

Het NIPS-systeem wordt geleverd met 3 mondingsremmen in de boringmaten .6855 (+/- 0.005), .6895 (+/- 0.005) en 6935 (+/- 0.005), evenals een opschroefbare schroefdraadbeschermkap, wat ook de mondingsrem een mooiere uitstraling geeft.

In het achterste deel van de mondingsremmen zit schroefdraad, waarmee de NIPS mondingsremmen op elke Carmatech Nemesis loop kunnen worden geschroefd, evenals andere lopen met een identieke voorste schroefdraad.

Als je te veel tolerantie hebt tussen loop en projectiel / paintball, kun je tot 3 NIPS mondingsremmen achter elkaar schroeven. Deze geleidelijke vernauwing centreert vervolgens voorzichtig de baan van de kogel totdat de kogel de loop verlaat met aanzienlijk minder zijwaartse beweging. Dit zorgt voor een gelijkmatiger en nauwkeuriger schotpatroon.

Leveringsomvang van de Carmatech NIPS - Nemesis Interlocking Projectile System Kit:

1x NIPS mondingsrem 6855 (+/- 0.005)

1x NIPS mondingsrem .6895 (+/- 0.005)

1x NIPS mondingsrem 6935 (+/-0.005)

1x schroefdraadbeschermkap voor NIPS Mondingsrem

Productvideo voor Carmatech Nemesis NIPS (Nemesis Interlocking Projectile System) Muzzlebrake Kit (4 stuks)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen