KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 1e kwartaal van 2019
dinsdag februari 26, 2019

Paintball-innovaties in het 1e kwartaal van 2019 – NIEUW bij Paintball Sports

Vanaf nu zullen we regelmatig verslag doen van de nieuwste paintballproducten van alle bekende fabrikanten in ons Paintball Sports Newsblog. Blijf op de hoogte van wat er deze keer te zien is!

Tippmann SUPERBOUT

TechT's nieuwe Anti-Chop Bolt

De Amerikaanse fabrikant TechT staat bekend om innovatieve tuningonderdelen op het gebied van paintballmarkertechnologie. Met de nieuwe Super-Bolt lanceert TechT 's werelds eerste anti-chop-bout voor Tippmann-terugslagmarkeringen zoals de M98, A5 en alle modellen met hetzelfde ontwerp (BT-4, Valken SW-1). De bout voorkomt op betrouwbare wijze dat paintballs in de marker door de bout worden verpletterd.

Beschikbaar vanaf: Per direct

Adviesprijs: € 39,95

Techt Superbolt Anti Chop Tuningbolzen Tippmann

Hoogwaardige HP-regelaar

De krachtpatser GEN II

Het bedrijf Powerhouse uit de VS is waarschijnlijk maar bij heel weinig spelers in dit land bekend. Powerhouse produceert momenteel precies één product: de Powerhouse GEN II Paintball HP Regulator.

Deze nieuwe reg heeft talloze coole functies en is gemaakt met de beste componenten en materialen. Deze kwaliteit komt echter ook tot uiting in de prijs.

Beschikbaar vanaf: Per direct

Adviesprijs: € 119,95

Powerhouse Paintball Regulator hier kaufen

Nieuws van DLX

De LUXE X komt eraan…

Net op tijd voor het nieuwe seizoen is de Luxe X een waardige opvolger van de beproefde Luxe Ice. De fabrikant DLX heeft een geweldig idee bedacht en presenteert de Luxe X, 's werelds eerste paintballmarker die volledig zonder gereedschap kan worden gedemonteerd.

DLX heeft ook weer aan de grendel gewerkt en kon zo'n 20% meer efficiëntie/luchtbesparing realiseren. Een duidelijk koopadvies van ons voor het seizoen 2019.

Beschikbaar: Lt. Fabrikant ca. 01/02 2019

Adviesprijs: € 1.499,95

DLX Luxe X Paintball Markierer kaufen bei Paintball Sports

Rook(en) wordt goedkoper

Enolagaye EG25 Micro-rookgranaten

Met de EG25 Micro heeft Enolagaye een kleine, zeer goedkope rookgranaat gemaakt voor de prijsbewuste nieuwkomer. Nu heeft echt iedereen de mogelijkheid om voor weinig geld kennis te maken met de producten van Enolagaye.

Meteen beschikbaar

Adviesprijs: vanaf € 4,55

Enolagaye Paintball Rauchgranaten kaufen bei Paintball Sports

Amerika eerst…!

Pro Shar Premium Paintballs in een nieuw jasje

De Russische paintballfabrikant Pro Shar heeft zijn RED MENACE Paint in the USSR-kratontwerp opnieuw gelanceerd in een Amerikaanse variant, net op tijd voor de NXL Wereldbeker in Orlando. Het geheel heet AMERICA FIRST en is waarschijnlijk bedoeld als een ironische opmerking over de huidige Amerikaanse heerser Donald Trump.

Meteen beschikbaar

Adviesprijs: vanaf € 49,95

ProShar America First Paintballs kaufen bei Paintball Sports

Het Kickstarter-project

Het Bunkerkings CMD/Commandomasker

Bunkerkings heeft een Kickstarter-project gekozen om de lancering van zijn nieuwe masker genaamd CMD (wat staat voor Command) te financieren.

Als onderdeel hiervan kan het masker tegen een aanzienlijk lagere prijs vooraf worden besteld. Waarschijnlijk is het masker vanaf eind januari bij ons verkrijgbaar.

Beschikbaar: Q1 2019

Adviesprijs: € 169,95

Bunkerkings CMD Command Paintball Maske hier kaufen

Ieder jaar opnieuw…

Kleurstof R2 en Kleurstof I4 in nieuwe kleuren

Net op tijd voor de start van het laagseizoen verrast het bedrijf Dye ons jaar na jaar met een handvol nieuwe kleurvarianten van zijn huidige topproducten. Deze keer heeft Dye zijn R2-hopper en het populaire Dye I5 paintballmasker aangenomen.

Het resultaat zijn 3 nieuwe, op elkaar afgestemde kleurencombinaties.

Meteen beschikbaar

Dye I5 Paintball Maske kaufen bei Paintball Sports

Mechanisch is terug

De V-Mech M1-lader

Met de M1 bracht de firma V-Mech de eerste puur mechanische dwanglader ter wereld op de markt. De V-Mech wordt met een zwengel op de behuizing opgewonden en slaat de energie op voor de daaropvolgende oplaadcyclus. Eenmaal opgewonden laadt hij tot 100 paintballs in de marker met een constante voedingssnelheid van ca. 11 BPS.

Meteen beschikbaar

Adviesprijs € 39,95

V-Mech M1 Paintball Loader jetzt hier bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.