KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe Planet Eclipse EGO LV2
dinsdag november 15, 2022

De nieuwe Planet Eclipse EGO LV2 in de producttest

Ook in dit nummer hebben we een gedetailleerde producttest voor een gloednieuw product voor u. Vandaag hebben we het over de EGO LV2 van Planet Eclipse . De eerste Planet Eclipse EGO-markers waren destijds baanbrekend en brachten vrijwel van de ene op de andere dag een revolutie teweeg in de markt voor hoogwaardige paintball-markers. Des te logischer is het dat de nieuwe Ego LV2 van Planet nieuwe normen stelt en opnieuw de grenzen verkent van wat mogelijk is als het gaat om prestaties en efficiëntie. Maar nu willen we je niet in spanning houden, maar presenteren we de nieuwe EGO LV2 in prachtige foto's en alle details.

Ja, we hadden alleen een Planet Eclipse marker in de producttest van het laatste nummer, dat weten we. MAAR… aan de ene kant heeft geen enkele andere fabrikant iets nieuws gepresenteerd voor wat voelt als een eeuwigheid, en aan de andere kant is een nieuwe EGO LV2 gewoon het coolste stuk stront en zou naar onze mening hier moeten worden opgenomen alleen al om die reden. Daarom vragen wij om uw geduld en begrip.

Dus genoeg geklets, laten we beginnen… We hebben de gloednieuwe Planet Eclipse EGO LV2 voor ons. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het onderste deel van de CS2 gekruist is met het bovenste deel van de oude EGO LV1.6. Dat vind ik leuk. De LV2 ziet er zeer hoogwaardig en aantrekkelijk uit. Wanneer je hem voor het eerst oppakt, merk je meteen het echt goede gevoel. De marker ligt goed in de hand en is ook gemakkelijk vast te houden. De grepen, die al bekend zijn van de Planet Eclipse CS2 Pro, hebben een gestructureerd oppervlak. Dit zorgt voor een zeer goede grip en de marker ligt veilig in de hand. Het gereedschapsloze ontwerp van de grepen is ook bij de LV2 behouden, wat betekent dat er geen gereedschap nodig is om de grepen te verwijderen of opnieuw in elkaar te zetten. Hetzelfde geldt voor de bout, die in een handomdraai kan worden verwijderd, en het nieuwe, modulaire S63-loopsysteem. Over het algemeen is de LV2, net als alle andere planeetmarkeringen, heel gemakkelijk te onderhouden en kun je vrijwel alle handelingen in het spel zonder gereedschap uitvoeren. Een inbussleutel is alleen nodig om de FPS op de Chrony in te stellen.

[bijschrift id = "attachment_284330" align = "alignnone" width = "300"] Planet Eclipse EGO LV2 Paintball-marker Alles over de nieuwe Planet Eclipse EGO LV2. Koop de nieuwe EGO LV2 hier bij Paintball Sports.[/caption]

Laten we nu eens kijken naar de echt interessante en vooral talrijke innovaties die de EGO LV2 met zich meebrengt. De reeds genoemde S63-loop is een meerdelig systeem bestaande uit het achterste deel van de loop (achterkant), de voorkant van de loop (tip) en een zogenaamde PWR (PoWeR)-huls. De PWR-mouwen, ook wel inserts genoemd, hebben de taak om de binnendiameter van de loop zo perfect mogelijk aan te passen aan de gebruikte paintballs. Ze werken praktisch als een freak-systeem. De PWR-wisselplaten zijn momenteel verkrijgbaar in vijf versies met binnendiameters van .677, .681, .685, .689 en .693. Er is voldoende keuze om vrijwel elke verfdiameter op de markt te dekken. Het interessante aan de S63-loop is het speciale ontwerp. De hulzen worden niet meer in het midden tussen voor- en achterkant geschroefd, maar worden van achteren naar binnen geschoven en tussen het markeringshuis en de looprug geklemd wanneer de loop wordt ingeschroefd. Dit bespaart materiaal, wat de S63-loop tot een van de lichtste vatsystemen maakt die momenteel op de markt zijn.

Ook binnenin de marker is er veel gebeurd vergeleken met zijn voorganger. De LPR- en HPR-regelaar zijn beide in de behuizing ondergebracht en gemonteerd in een nieuwe, unieke combinatie die alleen te vinden is op de Planet Eclipse EGO LV2. Naast ruimtebesparing, wat weer leidt tot gewichtsbesparing en een grotere volumekamer, zorgt dit ook voor een constantere werkdruk in de marker. Bij de LV2 is dit een ontzettend lage 115 PSI, wat een absolute topwaarde is. De extreem lage werkdruk zorgt ervoor dat de LV2 niet alleen stabieler in de hand ligt tijdens het schieten, maar dat de paintballs ook gelijkmatiger worden versneld. Een soepelere acceleratie betekent minder FPS-schommelingen op de Chrony, wat resulteert in een nauwkeurigere opname. Over het algemeen behoren de EGO-markers vanwege hun mechanica tot de meest nauwkeurige paintball-markers op de markt, maar de LV2 gaat hier nog een stap verder. De ingebouwde Cure FT-bout zorgt voor een maximale zachte balbehandeling, zodat zelfs de meest broze verfsoorten onder alle weersomstandigheden probleemloos met de LV2 kunnen worden afgevuurd. Eén reden waarom zoveel toernooispelers al jaren vertrouwen op de EGO markerserie. Andere productkenmerken zijn onder meer de nieuw ontwikkelde SMC-solenoïde, de oogafdekking die zonder gereedschap kan worden verwijderd, de nieuwe MME – Modular Marker Electronic, een Bluetooth-interface en een nieuw ontworpen harde behuizing. Daarnaast uiteraard de beproefde features van de voorganger zoals de laagbouwklemvoeding, de Zick 3 stamperkit met lichte en zware stamper (2 stampers meegeleverd), het Leaver Valve-ventielsysteem, de mestrekker en de LV2 is vanzelfsprekend, zoals alle huidige Planet marker-modellen, E-portal-compatibel. De exacte lijst met functies vindt u hieronder in het artikel in de markerdetails of in de onlineshop.

Onze eindconclusie is duidelijk. De Planet Eclipse EGO LV2 is een echte, innovatieve nieuwigheid en niet zomaar een facelift. Hoewel de meeste innovaties voor de klant onzichtbaar zijn onder het oppervlak van de marker, zijn ze zeker een schot in de roos. EGO-fans en alle spelers die op zoek zijn naar een echte high-end marker met maximale prestaties moeten hier toeslaan. Uiterlijk op het veld bent u 100% overtuigd van de nieuwe EGO LV2. Dat zijn wij in ieder geval. Dat was onze producttest voor de gloednieuwe Planet Eclipse EGO LV2. Wij hopen dat u veel leesplezier heeft gehad en wat nuttige informatie heeft kunnen meenemen. We zien u weer in het volgende nummer als er een nieuw product is om u over te verbazen. Benieuwd wat de fabrikanten dit jaar op het WK zullen presenteren.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.