KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De MagFed-dag bij Paintball Sports
maandag november 21, 2022

MAGFED DAG

Door Corona hebben wij al een hele tijd geen echt winkelevenement meer gehad. Dat was eindelijk voorbij, want dit jaar vond in augustus eindelijk de Paintball Sports MagFed Day plaats op ons terrein. Passend bij het evenement hadden we interessante gasten en tal van nieuwe producten ter plaatse. Voor iedereen die onze winkel niet heeft gehaald, vertellen we in dit artikel waar MagFed Day over ging.

Het is zaterdag 13 augustus 2023, MagFed-dag bij Paintball Sports. Wij nodigden onze klanten, zakenpartners en vrienden uit voor een heel bijzondere datum in onze winkel op deze dag. Zoals de naam al doet vermoeden, draait MagFed Day helemaal om paintballmarkers, uitrusting en accessoires met magazijnen. Naast ongeveer 150 klanten die ons de hele dag bezochten, waren er ook tal van bekende gezichten uit de Duitse MagFed-paintballscene. Ook waren we te gast bij CS MagFed Innovations, een nieuwkomerbedrijf dat momenteel naam maakt op de markt met speciale onderdelen voor de Planet Eclipse EMF100. Maar laten we weer bij het begin beginnen… Iedereen die als klant op MagFed Day aanwezig was, kon zich verheugen op een heerlijk, gratis ontbijt ter plaatse, direct bij de ingang. Vers aangesterkt met koffie en donuts gingen we vervolgens naar de verkoopruimte, waar tal van nieuwe producten en enkele zeer speciale dagaanbiedingen lagen te wachten. De speciale aanbiedingen bij dergelijke evenementen zijn overigens alleen ter plaatse in de winkel verkrijgbaar. Bovendien zat er bij elke aankoop een voedselbon, waarmee men bij de stand voor de ingang een gratis hotdog en een drankje kon krijgen. Misschien nog een reden voor de een of de ander om er de volgende keer persoonlijk bij te zijn.

Direct naast de ingang, tegenover de verkoopbalie, verwelkomden Samin en Christian van CS MagFed Innovations klanten met hun gloednieuwe Air Stock Adapter voor de Planet Eclipse EMF100. Daarnaast was er de EMF100 Lock Bolt om je over te verbazen. Deze laatste kon desgewenst zelfs rechtstreeks meegenomen worden naar MagFed Day, omdat de jongens een kleine verkooppartij bij zich hadden. Verderop in de winkel, relatief midden in de verkoopruimte, hadden Ulli en Martin van het Operation Black Sky eventteam hun stand neergezet. Beiden waren vol verwachting voor de OBS13 getiteld Monitoring, die half oktober plaatsvond, en sloegen ter plekke op de trommel. Als klein hoogtepunt hadden ze ons twee kaartjes voor het evenement meegebracht, die we aan het einde van de dag onder alle klanten mochten verloten. Voor alle nieuwe spelers in het MagFed-gebied moet op dit punt worden vermeld dat Ulli en Martin naast het 24-uurs evenement Operation Black Sky het wat kleinere beginnersevenement Resist the Virus met een speeltijd van 12 uur organiseren. Dus als u geïnteresseerd bent om voet aan de grond te krijgen in het MagFed Paintball- gebied, heeft u de mogelijkheid om de organisatoren persoonlijk te ontmoeten op evenementen zoals onze MagFed Day en specifieke vragen te stellen over het evenement, het betreden van de scene en al het andere. Wij raden iedereen aan van deze mogelijkheid gebruik te maken, anders kun je niet dichter bij de jongens komen, want op hun eigen evenementen zijn ze bijna non-stop dienst en hebben ze bijna geen tijd voor zulke praatjes.

Laten we nu eens kijken naar de talrijke nieuwe producten die we ter plaatse hadden naast de reeds genoemde producten van CS MagFed Innovations. Van de HPA-fabrikant PowAir is er een gloednieuwe en supercompacte HP-regelaar. Het nieuwe model heet MicroMax Regulator en is qua grootte en ontwerp vergelijkbaar met de First Strike Hero of Guerrilla Air Myth Regaltor. – Zij het met enkele interessante verbeteringen. Volgens de fabrikant zijn dit een gewichtsbesparing van zo'n 30%, de fabrieksmatig aanpasbaarheid van HP naar LP door simpelweg een vulring te verwijderen, de 16-voudig verstelbare ASA-schroefdraad en de onverslaanbaar lage prijs van de huidige 300 bar-versie, die een maar liefst 50% lager dan die van de concurrentie. Een zeer interessant product dat zich zeker zal laten gelden in de MagFed-scene, waar veel vraag is naar compacte airstick-opstellingen.

Ook de innovatieve premiumfabrikant Dynamic Sports Gear had twee interessante nieuwe producten in de bagage. Enerzijds een 2.0-versie van de First Strike T15 Power Tube, die bij de release van deze editie al in de winkels ligt, en anderzijds een nieuwe Drop Down ASA Adapter voor de Tippmann TMC, die ook als PDW Air kan worden gebruikt Via voorraad. Dit laatste product zal echter waarschijnlijk nog lang op zich laten wachten, aangezien het gepresenteerde exemplaar een vroege, 3D-geprinte prototypeversie was.

Zoals bekend komt het beste aan het einde. Als heel bijzonder hoogtepunt voor alle MagFed-fans hadden we twee verschillende modellen van het felbegeerde Hardstyle AK20 aanvalsgeweer ter plaatse. Helaas had de fabrikant ook slecht nieuws voor ons, want ondanks PTB-goedkeuring voor de Duitse markt laat de leverdatum nog lang op zich wachten, evenals een definitieve prijsstructuur. Klanten wachten wanhopig op de marktintroductie, maar de fabrikant maakt al maanden nauwelijks nieuwe informatie bekend over de definitieve releasedatum. Wij moeten dus helaas blijven wachten…

Tot zover ons overzicht van MagFed Day 2022. Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun komst en voor de zeer positieve feedback. Dat smaakt uiteraard naar méér en daarom kunnen we nu al melden dat MagFed Day komend seizoen 2023 terugkeert. Zoals altijd worden de data tijdig bekend gemaakt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.