KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
DE GROTE Paintball SEIZOEN VOORUITZICHTEN 2023…
zondag maart 5, 2023

DE GROTE Paintball SEIZOEN VOORUITZICHTEN 2023… DE LEAGUES & EVENEMENTEN – SEIZOEN 2023

Welkom bij het paintballseizoen 2023! Zodat het nieuwe jaar écht goed begint en jij dat ook weet. welke competities en evenementformaten eraan komen, we hebben ze deze keer voor je samengevat in een seizoensvooruitzicht. We kijken naar de ontwikkelingen in de toernooisport, waar de UGPL, een nieuw zwaargewicht bestaande uit vier series, van start gaat. Ook kijken we naar de laatste ontwikkelingen in de DPL en de NXL. Uiteraard komen ook de Woodland- en scenariofans aan hun trekken en daarom hebben wij hier de belangrijkste evenementdata voor het komende seizoen voor u verzameld. Kijk uit naar UBG, SBG en de OBS. Hier kun je zien welke evenementen er dit jaar plaatsvinden…

 

Het paintballjaar 2023 heeft al veel data en evenementen klaarliggen voor de spelers. Veel organisatoren hebben hun data ruim van tevoren aangekondigd en plannen voor het hele jaar. Dit zorgt voor een gestructureerd verloop van het seizoen en helpt de spelers ook aanzienlijk bij het plannen van hun vakantie. Om ervoor te zorgen dat u geen afspraken of evenementen meer mist, hebben wij in dit artikel de belangrijkste en grootste evenementen voor u verzameld en ook enkele belangrijke gegevens en informatie in onze bagage opgenomen. Laten we beginnen met de secties Bos en Scenario voordat we verder gaan met de datums van de sectie Toernooien.

United Big Game - UBG Mahlwinkel

Operatie Black Sky MagFed Paintball-evenement Mahlwinkel

Scenario Big Game Paintball-evenement Polen

Tot zover de data voor onze bos- en scenariofans. Nu komen we bij de huidige ontwikkelingen in de toernooisport. De DPL heeft de data en locaties voor het komende seizoen al aangekondigd. Een van de momenteel meest interessante ontwikkelingen doet zich echter buiten de DPL voor. Blijkbaar hebben sommige van de evenementen en series die de afgelopen jaren lokaal hebben plaatsgevonden hun krachten gebundeld en een nieuwe vereniging opgericht onder het label UGPL (United German Paintball League). Helaas zijn nog niet alle belangrijke gegevens vastgelegd, maar wij hebben voor u onderzoek gedaan en de tot nu toe beschikbare informatie verzameld.

Wij wensen je veel plezier en succes.

 

Over het algemeen een spannende ontwikkeling die momenteel plaatsvindt in het paintballtoernooicircuit. De feedback van de spelers is in eerste instantie positief, ze verwelkomen de alternatieve aanbiedingen. Op dit punt vragen we ons af of het uiteindelijk echt twee Duitse kampioenen nodig heeft. Wie weet spelen UGPL en DPL aan het eind samen een finale en bepalen ze de enige echte Duitse kampioen van het seizoen. Het zou zeker interessant zijn voor het spelgevoel, want uiteindelijk kan er maar één echte Duitse kampioen zijn in prestatiegerelateerde toernooisporten. Wij zijn benieuwd hoe deze ontwikkeling zich zal voortzetten en houden u uiteraard op de hoogte. Het maakt niet uit wat je speelt, of het nu een MagFed-evenement, Big Game-scenario of een van de aangeboden competities of toernooiseries is, het is duidelijk dat er komend seizoen veel coole aanbiedingen op tafel liggen, dus iedereen die wil paintballen komt gegarandeerd voor eigen rekening.

 

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.