CYMA CM.352L Airsoft Shotgun metalen versie (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: 6667

154,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Cyma is een van de bekendste airsoftmerken uit China. Het heeft een lange geschiedenis in het leveren van hoogwaardige airsoftwapens en accessoires tegen betaalbare prijzen. In hun aanbod vinden we een ruim aanbod van de meest populaire replica sniper rifles, assault rifles, SMG's, shotguns en pistolen. Hun producten zijn goede instapkeuzes voor beginners en een goede basis voor eenvoudige aanpassingen om aan de behoeften van zelfs de meest ervaren persoon te voldoen.

CYMA levert hier een magnifieke replica op schaal 1:1 van het Remington 870-platform. Het wordt niet alleen gewaardeerd door het leger en wetshandhavingsinstanties, maar ook door jagers, sportschutters en voor thuisverdediging. Dankzij het opvouwbare schaap ook ideaal voor gebruik in CQB en dankzij het gebruik van de standaardschalen ook compatibel met andere modellen.

Net als het echte model hebben de replica's van CYMA een betrouwbaar mechanisme gebaseerd op pure mechanica. Met dit veerluchtdruksysteem wordt niet slechts één vat van druk voorzien, maar drie vaten tegelijk.

Met dit systeem worden bij elk zich herhalend proces 3 lopen geladen en gelijktijdig afgevuurd door de trekker over te halen.

Het wapen wordt geladen vanuit een 30-schots magazijn in shotshell-ontwerp dat ook compatibel is met koffers van andere fabrikanten zoals Tokyo Marui of VFC.

Leveringsomvang:

- CYMA CM.352 jachtgeweer

- 3x 30-schots magazijn in shotshell-ontwerp

- Snellader

- poetsstok

- Zak met test-BB's

Details:

Hop-up: repareren

Shot-modus: veerdruk enkel schot (of 3 BB's worden tegelijkertijd afgevuurd)

Magazijncapaciteit: 30 ronden

Lengte: 1045 mm

Lengte (ingeklapt): 785 mm

Lengte binnenloop: 295 mm

Draad: Geen draad

Kaliber: 6 mm

Snuitsnelheid (0,20 g): ca. 1 Joule

Gewicht: 2,7 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen