Carmatech SAR-12 / SAR-X Magazijn (21 ronden) - FSR

Carmatech_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss_gefuellt Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Blackjack_Ersatzmagazin_top_details Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Blackjack_Ersatzmagazin_top_feed Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Blackjack_Ersatzmagazin_top_details Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Blackjack_Ersatzmagazin_top_feed Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss_gefuellt
SKU: PSH-7160
53,00
ab 3 Artikel
51,00
ab 6 Artikel
49,00
ab 12 Artikel

54,95

Op voorraad
Product beschrijving

Carmatech heeft zijn tijdschriften ingrijpend herzien. De nieuwe generatie heet niet langer BlackJack, maar heet SAR-X Magazin. Carmatech heeft niet alleen de functie, spleetafmetingen en pasnauwkeurigheid van zijn nieuwe magazijnen verbeterd, maar ook een compleet nieuw uiterlijk gegeven. De nieuwe Carmatech SAR-X magazijnen worden nu geleverd in een donker, transparant rookdesign. Hierdoor kan de speler de hoeveelheid munitie zien die momenteel beschikbaar is in het magazijn met een simpele blik op het magazijn. Door de donkere kleur van het materiaal is de munitie van buitenaf op afstand praktisch onzichtbaar, waardoor de speler optimaal gecamoufleerd blijft.

Het nieuwe SAR-X magazijn is een succesvolle allround verbetering en zal de SAR-12 technisch naar een nieuw niveau brengen.

Net als de vorige modellen hebben de nieuwe Carmatech SAR-X-magazijnen ook een capaciteit van 21 ronden First Strike-munitie of Cal. 68 paintballen. Vergeleken met de vorige magazijnen met een tweekamersysteem (2x 6 schoten) hebben deze nieuwe magazijnen bijna de dubbele capaciteit en kun je de hele magazijnlading achter elkaar schieten zonder dat je het magazijn hoeft te draaien of te wisselen.

De SAR-X magazijnen behoren tot de standaarduitrusting van de Carmatech SAR-12 met leverdatum vanaf 09.2022.

Leveringshoeveelheid: 1 stuk

4,5
Gebaseerd op 2 beoordelingen
5 sterren
50
50%
4 sterren
50
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Volle Kaufempfehlung meiner Meinung nach weit besser als die Black Jack Magazine und ohne viel bastlereien

    (0) (0)
  2. Müssen für den Spielbetrieb etwas überarbeitet werden um die Funktion gewährleisten zu können. Dies war mir jedoch schon im Vorfeld bekannt. Liegt am Hersteller,. „Amerikanische Fertigungstoleranzen“ nicht an PS

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer