KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Carmatech SAR 12 – Pas op voor sluipschutters
vrijdag juli 15, 2016

Hoe lang heeft paintball hierop moeten wachten? Een echt paintball-sluipschuttersgeweer. Al enkele jaren vertegenwoordigd op vele paintballvelden in de wereld, vindt het nu ook zijn weg naar Duitsland. We zijn er erg trots op dat we deze marker exclusief in Duitsland kunnen vertegenwoordigen.

Deze marker, ontwikkeld op basis van het Cheytac M200 precisiegeweer, wordt handgemaakt in de VS en is onderworpen aan een zeer strenge kwaliteitscontrole. Je krijgt dus nog steeds echt vakmanschap – Made in the USA. Ontworpen voor puur sluipschutterrealisme. Jouw toepassingsgebied? Scenario- en MagFed-evenementen. Weliswaar bestaat de mogelijkheid om de SAR 12 uit te rusten met een semi-bolt upgrade en er zo een volkomen normale magfed marker van te maken, maar laten we eerlijk zijn… nee 🙂 het is en blijft HET sluipschuttersgeweer in paintball.

Het bijzondere aan hun grendelsysteem is dat elke paintball handmatig vanuit het 2×6 shotmagazijn in de kamer wordt geladen en een stukje in de loop wordt geduwd. Het voordeel hiervan is dat de paintball in volledige stilte in de kamer wordt geplaatst en, in combinatie met de speciaal gemaakte Hammer Head 21 inch loop, een ongelooflijke precisie bereikt. Een SAR 12 gecombineerd met First Strikes is waarschijnlijk de meest nauwkeurige paintballmarker op de markt.

De SAR 12 wordt geleverd in een praktische rugzak met geïntegreerd MOLLE-systeem en twee 12-schots magazijnen. Optioneel kunnen een richtkijker, stijgbuis en 2-poot worden besteld. Ook bestaat er voor linkshandigen de mogelijkheid om een speciale body te kopen waarmee herhaling met de linkerhand mogelijk is.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.