KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Black Paintball Friday bij Paintball Sports – Bespaar nu!
donderdag november 23, 2017

Black Paintball Friday – Een dag met geweldige aanbiedingen!

Black Firday is een term die oorspronkelijk uit de VS komt. Op deze laatste vrijdag van november ruimen online aanbieders en veel warenhuizen hun magazijnen op, waardoor klanten enorme kortingen krijgen van wel 70% of meer. De trend van Black Friday-verkopen heeft zich de afgelopen jaren steeds meer naar Duitsland en Europa verspreid en jaar na jaar doen steeds meer retailers mee.

Dit jaar is er bij Paintball Sports ook een zogenaamde Black Paintball Friday , waarop wij onze klanten speciale kortingen bieden op hun bestellingen en vrijwel het gehele assortiment. Goedkoper dan op deze dag kun je gewoon niet inkopen als het om paintballmateriaal gaat.

Paintball Sports geeft je 15% korting op alle producten

We geven je een hele dag 15% korting op alle paintballspullen , met uitzondering van de artikelen die al zijn afgeprijsd, want ook met de beste bedoelingen kunnen we helaas geen korting geven op de korting.

Als betaalmethode voor dit bijzondere koopevenement kunt u naast vooruitbetaling via bankoverschrijving en onder rembours ook kiezen voor snel betalen met Sofortüberweisung.de. Er moet dus voor iedereen de juiste betaalmethode zijn en je kunt bij ons snel, gemakkelijk en vooral goedkoop winkelen.

Wij wensen alle klanten veel plezier met onze Black Paintball Friday Sale en een prettige start van de kerstperiode.

Gegroet, uw Paintballsports.de-team

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.