ASG Storm Apocalypse Airsoft Impact Grenade (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
ASG_Storm_Apocalypse_black ASG_Storm_Apocalypse
SKU: 5530

64,95

Op voorraad
Product beschrijving

De STORM APOCALYPSE is een herbruikbare gasaangedreven airsoftgranaat van hoge kwaliteit die na gebruik kan worden herladen en keer op keer kan worden gebruikt - waardoor er geen dure en gevaarlijke pyrotechnische granaten nodig zijn.

Met behoud van dezelfde spin-and-burst-eigenschappen als het origineel, ontlaadt de nieuwe STORM APOCALYPSE zijn lading van 155 BB nog sneller en met een nog grotere spreiding, waardoor een nog grotere gaming-effectiviteit wordt gegarandeerd.

Naar aanleiding van feedback heeft ASG de STORM APOCALYPSE opnieuw ontworpen om een slanker profiel te hebben dan zijn voorganger. Nu kan elke STORM APOCALYPSE-granaat eenvoudig worden opgeborgen in een standaard M4-magazijnstijlzakje. Het opnieuw ontworpen bewapeningssysteem elimineert de veiligheidsspeld, die verloren kan gaan in de hitte van de actie, en vervangt deze door een nieuw primersysteem dat een gladder profiel creëert.

Bovendien is de robuuste, slagvaste polymeerbehuizing nu gegoten als een schaal uit één stuk voor verhoogde gasdruk en langere duurzaamheid. De gevoeligheid van het apparaat is verbeterd om ervoor te zorgen dat de STORM APOCALYPSE zelfs op zachte oppervlakken zoals tapijt of gras ‘ontploft’.

Capaciteit: 155 BB's

Gewicht: 160g

Energie: 0,45 joule

Productvideo voor ASG Storm Apocalypse Airsoft Impact Grenade (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen