ASG 11.1V 1300mAh 25C LiPo Triple Stick-type

SKU: 5056

29,95

Weinig artikelen beschikbaar
Share us
Product beschrijving

Deze compacte 11.1V Li-Po-batterij met zijn slanke driecellige constructie maakt het mogelijk om ze praktisch overal in een AEG te plaatsen, zelfs in standaardbuizen en SOPMOD / Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1300 mAh. Hij wordt geleverd in een handige opbergdoos.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een Li-Po is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste Li-Po-accu's zijn ongeveer even groot als een mini-accu en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-accu.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt Li-Po tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om Li-Po-batterijen te ontladen voordat ze worden opgeladen, zodat de batterij tussen games door kan worden opgeladen.

Batterijspecificaties:

- Configuratie: 3 gesplitste cellen

- Spanning: 11,1V

- Capaciteit: 1300mAh

- 25C continue ontladingssnelheid van 26 ampère met bursts van 32,5 ampère

- Wordt geleverd met balansconnector

- Afmetingen: 21,5 x 21,6 x 130 mm (0,9 x 0,9 x 5,2 inch)

- Vervangt een 10,8V tot 12V NiMH-pack

- Mini Tamiya-connector

LET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen