APS F1 UDR-15 Airsoft S-AEG (zwart/blauw)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
F1_UDR-15_black-blue-01-jpg F1_UDR-15_black-blue-02.jpg F1_UDR-15_black-blue-03.jpg F1_UDR-15_black-blue-04.jpg
SKU: 8104

429,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

F1 Firearms, gevestigd in de staat Texas, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken van semi-automatische sportgeweren. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en ultramoderne productieprocessen produceert de F1 vuurwapens die lichter, sterker en nauwkeuriger zijn en strengere toleranties hebben dan de concurrentie. F1-vuurwapens zijn ontworpen om zich te onderscheiden van de massa. Met een F1 geweer zie je er niet alleen beter uit dan de anderen, je schiet ook beter dan de anderen.

De F1 Firearms UDR-15 is een geweer als geen ander. Ontworpen en gebouwd om zo licht mogelijk te zijn zonder dat dit ten koste gaat van de legendarische F1-prestaties. De geskeletteerde ontvanger vermindert het totale gewicht van het geweer zonder de stabiliteit en betrouwbaarheid van het platform in gevaar te brengen. Met de C7M Contoured M-LOK-handbeschermer kan de schutter alle accessoires toevoegen die hij nodig acht. De bovenrail over de volledige lengte biedt voldoende ruimte voor het monteren van optica, nachtkijkers of andere accessoires.

EMG werkt samen met F1 om het EMG F1 Firearms UDR-15 S-AEG trainingsgeweer te produceren. De efficiënte UDR-15 met eSilver Edge-versnellingsbak voelt zich net zo thuis op het veld als in de competitie en biedt superieure prestaties in alle omstandigheden. Van de skeletontvanger tot de M-LOK-compatibele C7M-voorgevormde M-LOK-handguard: de UDR PDW is een getrouwe replica van de F1-vlaggenschip AR15-lijn. De speciaal voor deze replica ontwikkelde "eSilver Edge" V2 versnellingsbak zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen.

Details voor F1 UDR-15 S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,3 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 120 ronden

Lengte: 735 mm - 820 mm

Lengte binnenloop: 310 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2280g

Productvideo voor APS F1 UDR-15 Airsoft S-AEG (zwart/blauw)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen