APS ASR110B Guardian Match Grade geweer Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
APS_Guardian-01-jpg APS_Guardian-02.jpg APS_Guardian-03.jpg APS_Guardian-04.jpg APS_Guardian-06.jpg APS_Guardian-05.jpg
SKU: 8099

289,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

APS Limited werd in 2001 in Hong Kong opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airsoftwapens en accessoires. Hoewel hun producten in China worden gemaakt, worden alle ontwerpen, kwaliteitscontroles en beheer uitgevoerd door medewerkers in Hong Kong. Het doel van APS is om haar klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten tegen een betaalbare prijs. Ze ontwikkelen en verbeteren voortdurend hun originele producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Het ASR110B Guardian Match Grade Rifle, ontwikkeld en vervaardigd door APS, is een hoogwaardige AEG-replica van een van de meest iconische aanvalsgeweren aller tijden.

Deze 907/990 mm lange replica is gemaakt van aluminiumlegeringen, polymeren en staal en wordt gevoed door een mid-cap magazijn.

De belangrijkste elementen zoals de onderste en bovenste ontvanger, handguard, buitenloop en bufferbuis zijn gemaakt van hoogwaardige metaallegeringen. De pistoolgreep, kolf en magazijn zijn gemaakt van polymeer, enkele kleine onderdelen zijn gemaakt van staal.

Aan de voorzijde bevindt zich een aluminium MLOK-handguard met aan de bovenzijde een rail. Hierdoor kan de gebruiker verschillende accessoires bevestigen, afhankelijk van zijn voorkeuren of toepassingsvereisten. Er is ook een afneembaar ijzeren vizier verkrijgbaar.

De loop is uitgerust met een 14 mm CCW-schroefdraad en is gekoppeld aan een snuitapparaat. De intrekbare schacht van hoogwaardig polymeer is comfortabel in gebruik. Hij is ook speciaal ontworpen voor batterijen en is gemakkelijk te hanteren en op te bergen in krappe ruimtes.

De speciaal voor deze replica ontwikkelde "eSilver Edge" V2 versnellingsbak zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen.

Details voor APS ASR110B Guardian Match Grade Rifle S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,5 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 150 ronden

Lengte: 990 mm

Lengte (opgevouwen): 907 mm

Lengte binnenloop: 445 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2610g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen