AIM TOP Precisie BIO Tracer Airsoft BB's 0,30 g (2000 schoten)

Aim_Top_Precision_Bio_degradable_Airsoft_BBs_2000er_Beutel-13 Aim_Top_Precision_Bio_degradable_Airsoft_Tracer_BBs_1000er_Beutel_rueckseite Aim_Top_Precision_Bio_degradable_Airsoft_Tracer_BBs_1000er_Beutel_rueckseite
SKU: 6228

18,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk AIM Top is al jaren één van de toonaangevende fabrikanten als het gaat om hoogwaardige Airsoft BB’s. Spelers wereldwijd vertrouwen op dit premiummerk en zijn producten. Door de hoogwaardige verwerking van deze airsoft-munitie met zijn speciaal gladde oppervlak zonder bramen en randen vliegen de kogels uiterst nauwkeurig, zelfs over lange afstanden.

AIM TOP Precision Grade Traccer BB's kunnen met een geschikt opzetstuk worden opgeladen met UV-licht en gloeien in het donker. Ze werken dan als tracerkogels waarvan de baan exact met het blote oog kan worden gevolgd.

Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in airsoftwapens. Het gepolijste oppervlak is braamvrij, wat uitstekende vliegeigenschappen en de beste precisie mogelijk maakt. Door hun samenstelling zijn de BB’s biologisch afbreekbaar.

- Kaliber: 6 mm BB

- Gewicht 0,30 g

- Inhoud: ca. 2000 stuks

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen