SMG Handguard Kit voor AAP01 GBB Pistool

Action_Army_AAP01_SMG_Handguard_Kit-01 Action_Army_AAP01_SMG_Handguard_Kit-02 Action_Army_AAP01_SMG_Handguard_Kit-03 Action_Army_AAP01_SMG_Handguard_Kit-04
SKU: 6917

84,95

Op voorraad
Product beschrijving

Met de optionele SMG Handguard Kit kan het populaire Action Army AAP-01 Assassin-pistool tactisch worden verfijnd. In verband met de extra beschikbare voorraad wordt het originele pistool een echte pistoolkarabijn.

Het frontsysteem is volledig gemaakt van aluminium, dat nauwkeurig is bewerkt door Action Army met behulp van het CNC-productieproces. Naast de opvallende handguard bevat de set ook een bijpassende buitencilinder (lengte: 110 mm) met behuizingsaansluitblok. Dit betekent dat er geen extra onderdelen nodig zijn voor de montage. De handguard is ca. 152 mm lang en heeft in totaal 5 beugels met zogenaamde M-LOK compatible rails. Hierop kunnen verschillende accessoires worden gemonteerd - wij raden b.v. B. een kleine handstop of frontgreep om de AAP-01 nog makkelijker te hanteren. Natuurlijk is de bovenrail in de gebruikelijke 21 mm uitvoering en heeft een lengte van ca. 134 mm. Dankzij de vlakke overgang naar de behuizingsrail staat na de montage een zeer lange rail ter beschikking voor de perfecte montage van een doelapparaat. Er is ook een QD-opening links en rechts van de handbescherming.

Alleen geschikt voor de Action Army AAP01 GBB pistoolserie!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen