6 universele molle zakjes voor granaten (olijf)

Paintball_Airsoft_Universal_Granatentasche_6er_Mollesystem_oliv-1 Molle_Grantentasche_6er_olivMolle_Grantentasche_6er_oliv_rueckseite40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_leer40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Enolagaye40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Madbull40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Taginn 40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_leer 40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Enolagaye 40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Madbull 40mm_Paintball_Airsoft_Granaten_Tasche_Taginn Molle_Grantentasche_6er_oliv Molle_Grantentasche_6er_oliv_rueckseite
SKU: 1422

44,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Deze granaattas is het perfecte accessoire voor alle spelers die een granaatwerper bij zich hebben op het veld. Het houdt de granaten goed en veilig achter slot en grendel tijdens transport en is toch snel en gemakkelijk toegankelijk. Binnenin zitten 6 lussen die genoeg ruimte bieden voor heel veel verschillende munitie.

De tas is zeer universeel en kan worden uitgerust met normale 40 mm Madbull-granaten, evenals rookbommen van Enolagaye (Wirepull, Friction en Burst), evenals alle 38 mm Taginn-granaten. Zie ook voorbeeldafbeeldingen in de bijlage.

Dankzij het MOLLE-systeem op de rug is deze tas eenvoudig te combineren met elk tactisch MOLLE-vest, plate carriers of andere draagmiddelen.

Levering zonder inhoud.