KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
X-DAYS – DE PAINTBALLBEURS X-DAYS 2022
vrijdag maart 10, 2023

X-DAYS – DE PAINTBALLBEURS X-DAYS 2022

Dit keer waren we weer te gast op de grootste Duitse paintballbeurs, de X-Days. Om ervoor te zorgen dat onze lezers zich niet gaan vervelen, hebben we besloten om het formaat van onze bijdrage deze keer een beetje te veranderen en simpelweg de verantwoordelijken voor X-Days en enkele bekende persoonlijkheden uit de scene, die er ook waren, aan het woord te laten. . Het resultaat is een interessante kijk op de X-Days vanuit vier verschillende perspectieven. Blijf kijken.

Zoals reeds vermeld willen wij graag het woord geven aan de mensen die direct betrokken waren bij de X-Days. We vroegen enkele van de belangrijkste en bekendste mensen ter plaatse om hun persoonlijke feedback over de X-Days van dit jaar. Het begint met iemand die waarschijnlijk de meest actieve scenario-paintballers kent. Christoph Leichsenring, ook bekend als "The Braveheart", uw feedback over de X-Days van dit jaar alstublieft…

Het gaat verder met een oude vriend uit de toernooiwereld. Anton "Tone" Heim van Tones Paintballstore uit Oostenrijk is al enkele jaren vertegenwoordigd op de X-Days met het merk HK Army en staat bij bezoekers al bekend als een van de meest extravagante vertegenwoordigers van de dealer. Waarom vertelt hij ons zelf…

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk weten, zijn de X-Days de interne tentoonstelling van het bedrijf Paint Xteme, waartoe ook het MagFed.de-label behoort. Deze werd in 2022 ter plaatse vertegenwoordigd door Martin Händl. Martin, graag jouw conclusie.

Uiteindelijk blijft alleen de eindconclusie van de organisator over. We vroegen Lars Herzig, van het bedrijf Paint Xtreme en daarmee de man achter de X-Days, naar zijn oordeel over de beurs van dit jaar. Lars, X-Days 2022 staat in de boeken, hoe was het?

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.