KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Win nu met Paintball Sports Magazine
woensdag maart 6, 2019

De gratis paintballwedstrijd in Paintball Sports Magazine

In ieder nummer van Paintball Sports Magazine verloten wij onder alle lezers mooie niet-geldelijke prijzen ter waarde van enkele honderden tot duizend euro . Deelname is gratis voor alle lezers en kent vrijwel geen voorwaarden. Doe mee aan de grootste paintballcompetitie van Duitsland met Paintball Sports en Paintball Sports Magazine.

Hoe kan ik meedoen en winnen?

Dat is eenvoudig. De wedstrijd en de deelnamevoorwaarden staan direct in het boekje. In elk nummer bevindt zich een DIN A4-pagina met de huidige wedstrijd. Daar leest u wat u kunt winnen en hoe u gratis kunt deelnemen.

Vul gewoon het deelnemersformulier in en stuur het op, en u doet mee aan de loterij.

Wanneer ontvang ik mijn winst?

Na afloop van elk nummer vindt de loterij plaats. Met andere woorden: het eerste nummer is bijvoorbeeld verkrijgbaar van januari tot en met maart. Het nieuwe nummer ligt begin april in de winkels en bij aanvang van het nieuwe nummer wordt uit alle deelnemers aan een live trekking op Facebook een gelukkige winnaar gekozen. Zij worden dan nogmaals per e-mail op de hoogte gesteld en ontvangen dan hun prijs.

Deelname aan de wedstrijd is 100% gratis , het enige wat je nodig hebt is een Paintball Sports Magazine. En natuurlijk moet je het deelnameformulier invullen en opsturen. Je komt terecht in de loterijpot en maakt kans op mooie prijzen, nummer na nummer.

Neem nu deel en win de grootste gratis wedstrijd in de Duitse paintballscene.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en veel plezier bij het aanmoedigen!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.