KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Wij zijn op zoek naar fotografen, videografen en youtubers!
donderdag maart 10, 2022

Word nu een officiële Paintball Sports Media Partner!

Paintball is jouw absolute favoriete hobby? Ben jij bekend met producten, teams of het spel zelf? Als je deze vragen met JA kunt beantwoorden en ook actief bent op sociale media , graag foto's maakt of je eigen blog of YouTube-kanaal beheert over het onderwerp paintball , dan willen we met je samenwerken. Word nu een officiële Paintball Sports Media-partner en profiteer van tal van goodies, kortingen en voordelen, waaronder financiële steun voor uw project of kanaal.

Wat is precies een Paintball Sports Media-partner?

In principe zoeken wij mensen die actief zijn in de scene en het leuk vinden om paintball naar het publiek te brengen. Degenen die regelmatig over onze sport rapporteren, doen dat meestal uit eigen interesse en als onderdeel van hun privéhobby's. Hier en daar is er kleine financiële steun van teams en velden als je ze een dag met de camera begeleidt, maar op de lange termijn is het werk van de paintball-influencer niet alleen lastig, maar helaas ook niet erg lucratief.

Hier bij Paintball Sports willen we een beetje verandering teweegbrengen. Wij ondersteunen u graag in uw werk, want ook met uw werk steunt u de sport. We willen allemaal dat de paintballsport in de toekomst blijft groeien en zich positief blijft ontwikkelen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de hulp van ieder individu. Wij waarderen het harde werk van de vele paintballfotografen , paintballyoutubers en paintballbloggers in heel Duitsland en willen graag iets teruggeven met ons Paintball Sports Media Partner Program .

Uw voordelen als Paintball Sports Media Partner in één oogopslag

Om ervoor te zorgen dat u in de toekomst uw hobby als paintballfotograaf of videograaf met plezier en volledige inzet kunt blijven uitoefenen, willen wij u eerst wat beter uitrusten. Als Paintball Sports Media Partner ontvang je van ons niet alleen een gratis outfit, maar ook een compleet merchandisepakket. Bij aanvang van onze samenwerking worden deze spullen gratis aan je ter beschikking gesteld en mag je ze uiteraard houden als je geen zin meer hebt om nog foto's of video's te maken.

Om u als nieuwe partner van Paintball Sports Media goed welkom te heten, sturen wij u vanaf de start een compleet uitrustingspakket toe. Hieronder vallen onder meer de volgende zaken.

Het Paintball Sports Media Partner Jersey – exclusief voor jou!

Wij maken uw eigen mediatrui voor u. Een uniek (niet helemaal, want je krijgt van ons 2 stuks!) paintballshirt in je eigen persoonlijke ontwerp en voorzien van jouw logo en het officiële logo van de Paintball Sports Media Partner. Het maakt niet uit of u thuis bent in het bos- en scenariogebied of foto's maakt van de supairteams op de DPL. Onze grafische afdeling zal met u samenwerken om uw eigen Paintball Sports Media Partner Jersey te creëren.

Paintballsportartikelen 4free

Uiteraard voorzien wij u ook van ons paintballsportpromomateriaal. Je ontvangt armbanden, sleutelhangers, patches, een hoed voor koude dagen en een stoere paintballsporttas om je uitrusting in op te bergen. Bovendien ontvangt u de comfortabele Paintball Sports Campingstoel met bekerhouder, zodat u goed kunt zitten op de evenementen en kunt genieten van de pauzes.

Gratis tickets en VIP-mediatoegang voor veel partnerevenementen

Als een van de grootste paintballwinkels in de Duitstalige landen zijn we uiteraard goed verbonden en kennen we de meeste organisatoren van competities en evenementen, evenals talrijke veldexploitanten. Wij gebruiken onze contacten om het beste uit jou als officiële Paintball Sports Media Partner te halen. Of het nu gaat om gratis toegang, VIP-tickets of speciale of exclusieve rechten. Wat er ook gebeurt, u krijgt het van ons. Wij willen dat jij je werk nog beter kunt doen, voor het best mogelijke resultaat en nog veel meer mooie foto's en video's voor op de scène.

Wij bieden u een extra financieel inkomen!

Als onderdeel van ons partnerprogramma ( LINK naar het programma ) kunt u winstgevend inkomsten genereren met uw posts op sociale media. Registratie duurt slechts enkele minuten en is voor u uiteraard gratis. Er wordt een eenvoudige link geplaatst die naar onze winkel leidt. Als een van jouw volgers vervolgens iets bij ons koopt, ontvang jij 5% commissie over deze aankoop. Deze commissie wordt contant aan u uitbetaald. Jouw kans om echt geld te verdienen met je werk als paintballfotograaf of paintballvideograaf.

Uw inhoud in Paintballsports Magazine

Voor de totstandkoming van ons Paintballsports Magazine zijn wij ook afhankelijk van hoogwaardige inhoud zoals foto's, reportages en video's (te koppelen via QR-code). Dus als u uw foto's of video's in de scene aan het grote publiek wilt presenteren, dan kijken wij ernaar uit om met u samen te werken. Alle fotografen worden genoemd in het magazine en bovendien koppelen wij graag hoogwaardige video’s via QR-code in het magazine om nog meer aandacht te vestigen op jouw videostreamkanaal. Bent u een van de weinige mensen die ook nog eens aantrekkelijk kan schrijven, dan kunt u zich met een beetje geluk zelfs vereeuwigen met een eigen bijdrage of een column in het tijdschrift. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

Wij promoten u – hand in hand…

Uiteraard krijgt u ook mediasteun van ons. Wij plaatsen uw fotogalerijen en video's opnieuw op onze sociale mediakanalen en zorgen zo voor nog meer aandacht voor uw foto's en video's.

Zo eenvoudig is het om Paintball Sports Media Partner te worden

Gratis spullen, kaartjes voor evenementen, een eigen trui en kans op een bijverdienste als paintballfotograaf? – Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Maak je geen zorgen, het is waar. Deze dingen houden echter uiteraard verband met een paar kleine overwegingen.

Als Paintball Sports Media Partner kom je uiteraard ook onder het Paintball Sports label voor. Stel dat u ons logo op uw apparatuur draagt, dan verwachten wij ook dat wij als partnerwinkel worden genoemd bij het publiceren van uw bijdragen (foto's, video's, blogposts, etc.). De ene hand wast de andere, dat weet je. Wij steunen jou, jij steunt ons. Uiteindelijk moet je als paintballsportmediapartner op gelijkwaardige basis en met een goed gevoel met ons samenwerken, want alleen zo kom je tot een succesvolle samenwerking op lange termijn.

Als wij uw interesse hebben gewekt, neem dan contact met ons op. U kunt ons een korte e-mail sturen via ons contactformulier ( onderwerp: Paintball Sports Media Partner ). Stel uzelf voor in de e-mail en vertel ons iets over uw sociale media-werk in de Duitse paintballscene. Links naar je kanaal, je blog of je startpagina zijn altijd welkom.

We kijken ernaar uit om van u te horen en u te verwelkomen als nieuwe Paintball Sports Media Partner.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.