KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Wij brengen carbon paintball naar Duitsland…
maandag december 11, 2017

Carbon Paintball – De nieuwe high-end kleding

Het bedrijf Carbon komt uit de VS en wordt beheerd door voormalige professionals uit de toernooiwereld. Carbon heeft zich gespecialiseerd in zeer hoogwaardige, ultralichte en innovatieve paintballproducten. Naast broeken, truien en handschoenen omvat het assortiment ook battlepacks, beschermingsmiddelen en een interessante selectie paintball-vrijetijdskleding,

Koolstofproducten zijn duur, hoe komt dat?

Het merk Carbon Paintball is absoluut een van de duurste op de markt op dit moment. Aan de andere kant krijg je als speler veel waar voor je geld. Carbon gebruikt niet alleen de lichtste en hoogste kwaliteit materialen, maar ze hebben ook veel nieuwe features bedacht die geen enkele andere fabrikant op de scène te bieden heeft. De meeste producten zijn echte, innovatieve marktinnovaties en verdere ontwikkelingen, waarvan sommige zelfs patenten hebben.

Het Carbon Paintball-assortiment – Er is hier een duidelijke structuur

Carbon verdeelt zijn assortiment in 3 klassieke gebieden. Deze zijn onderverdeeld volgens de individuele toepassings- of functionele gebieden en zijn als volgt onderverdeeld.

CARBON_PAINTBALL

BASISLAGEN

Het gaat hier om de beschermingsmiddelen die direct op de huid of onder de eigenlijke spelerskleding worden gedragen. Carbon Paintball Slide Shorts (beschermende onderkant), borstpantser (beschermende bovenkant), kniebeschermers en handschoenen zijn verkrijgbaar. Deze vormen praktisch de basisbeschermingsuitrusting van de speler.

BUITENSLIJTAGE

Bovenkleding verwijst naar alles wat in spelerskleding over de basislaag wordt gedragen. Deze productcategorie omvat broeken, truien en de nieuwe spelerstruien. Dit is vrijwel niets meer dan een iets dikkere, veel duurzamere trui die je kunt dragen bij slecht weer of op actievelden.

APPARATUUR

De derde grote productcategorie is de apparatuur. Hiertoe behoort Carbon Paintball zijn Battlepacks, die verkrijgbaar zijn in 2 verschillende modellen. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De basiskleuren zwart en grijs zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten voor het meenemen van 7 tot 15 potten per verpakking.

Ook de nieuwe Carbon Therma Pods vallen in deze productcategorie.

Het carbon paintball assortiment wordt voortdurend uitgebreid…

Dit is nog lang niet het einde. Op dit moment staan er al heel wat nieuwe, merkhot producten bij Carbon op de lijst. Naast een nieuwe tassencollectie met gearbags, rugzak en stifttas, die de komende weken gelanceerd wordt, zijn er al nieuwe hoofdbanden die wij vanaf januari 2018 ook in ons assortiment hebben.

CARBON_CLOTHING

We zijn erg benieuwd wat we komend seizoen nog meer van het merk Carbon Paintball zullen zien. Wij zullen het assortiment zeker blijven uitbreiden en u bij Paintball Sports altijd de nieuwste carbon paintball producten presenteren.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.