KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
We hebben de nieuwe First Strike-dozen van 600 rondes!
woensdag februari 5, 2020

Inhoud van 600 schoten – First Strike Paintballs voor de beste prijs!

Beste First Strike-fans, net op tijd voor het nieuwe seizoen hebben we ons assortiment in vorm gebracht en presenteren we je de gloednieuwe First Strike 600-boxen in het huidige 2020-ontwerp en maar liefst 10 (!) verschillende kleurencombinaties. First Strike zoveel u wilt en tegen de beste prijs ooit.

De 600 dozen van de populaire First Strike precisie-paintballs zijn al lang aangekondigd. Vorig seizoen waren ze al verkrijgbaar in het oude, bruingrijze design. Net op tijd voor het nieuwe jaar heeft First Strike zijn paintballs een nieuw, fris ontwerp gegeven en de doos opnieuw gelanceerd in fel oranje. Bovendien worden de paintballs niet meer in normale knetterfolie verpakt en opgerold, maar in een aantrekkelijk ritszakje met 150 shots. Elk pakje First Strike Paintballs van 600 stuks bevat dus 4 van deze 150 zakjes.

Je kunt de tassen ook afzonderlijk kopen. Meer informatie vindt u HIER .

De grote First Strike onlineshop met een groot assortiment

Als een van de grootste Duitse paintballwinkels lieten we het natuurlijk niet los en hebben we het volledige kleurenassortiment van de nieuwe First Strike paintballs in ons assortiment opgenomen. Vanaf nu kunt u bij ons de grote dozen met 600 First Strike paintballs in alle kleuren bestellen.

Eerste slag GOUDEN RONDE loterij

Een bijzonder coole actie van fabrikant First Strike waren de zogenaamde Golden Round sweepstakes . Helaas werd dit alleen in de VS gehouden, maar daar konden First Strike-spelers, met een beetje geluk, een jaarvoorraad First Strike paintballs winnen. In sommige dozen zat een enkele gouden First Strike-bol verborgen. Als je geluk had en een van deze dozen kocht, kon je een jaar lang gratis First Strike Paintballs spelen, op voorwaarde dat je de gouden bal vond en er niet meteen mee schoot. Maandelijks werd er een nieuwe doos met 600 stuks naar de gelukkige winnaar gestuurd. Een prima promotiecampagne vinden wij.

U kunt nu bij ons de nieuwe First Strike 600 shotbox bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.