KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Virtue Vio – nu wordt het kleurrijk
vrijdag juli 15, 2016

Virtue heeft met het Vio paintballmasker een uniek kleurwonder gecreëerd. De technologie van het masker heeft een revolutie teweeggebracht in de markt, omdat de Virtue Vio een niveau van maatwerk biedt zoals vrijwel geen enkel ander maskermodel. U koopt een Virtue Vio-model en kunt het masker aanpassen met een van de dertig verschillende maskerframes en een van de tien verschillende maskerlenzen. Er zijn in totaal 3000 mogelijke kleurencombinaties, wat je een ongekende individualiteit geeft.

Uiteraard is het ook een voordeel dat de Virtue Vio standaard al is voorzien van hoogwaardig dubbel thermisch glas. Dankzij het flexibele zachte frame en de gebitsbeschermer is het paintballmasker niet alleen comfortabel om te dragen. Het biedt ook maximale veiligheid, omdat de flexibiliteit van het frame ervoor zorgt dat de energie van de paintballs die erop slaan, verloren gaat. Het glas van de Virtue Vio verwissel je in een handomdraai dankzij de snelwisselfunctie. Je kunt zelfs bij fel zonlicht met de Virtue Vio spelen omdat het glas 100% UV-bescherming heeft geïntegreerd.

UPDATE:

In de loop van 2016 kwamen er andere versies van de Vio op de markt. Ze kunnen niet allemaal volledig op maat worden gemaakt, maar ze hebben allemaal hun bestaansrecht.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.