KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Verheerlijk Paintball-producten – De nieuwigheden 2018
maandag maart 19, 2018

2018 wordt een groot jaar voor Exalt Paintball!

Op de vakbeurs Paintball Extravaganze in de VS werden dit jaar weer veel nieuwe producten gepresenteerd. Terwijl de meeste fabrikanten met een of twee grote innovaties op de proppen kwamen, heeft Exalt Paintball opnieuw volop geput en presenteert niet alleen talrijke nieuwe producten en productontwerpen, maar ook een nieuwe editie van talrijke beproefde topproducten in nieuwe kleuren. combinaties.

Exalt Free Flex beschermingsuitrusting – Nu ook in het zwart

Een van de meest interessante nieuwigheden voor alle toernooispelers is de Exalt Free Flex-beschermingsuitrusting voor paintballsporten. Deze bestaat uit een slideshort, knie- en elleboogbeschermers en was voorheen verkrijgbaar in de kleurencombinatie grijs/groen. Simply Exalt typische kleuren. De klanten waren waarschijnlijk niet zo op hun gemak met deze kleurencombinatie, wat tot uiting kwam in de verkoopcijfers. Exalt reageerde hierop en lanceerde de collectie opnieuw in het zwart. Het resultaat is een ware traktatie voor het oog van de speler. De nieuwe collectie is veel aantrekkelijker en heeft een mooie agressieve uitstraling. Bovendien zijn de Exalt-producten ongeveer 15% goedkoper dan de meeste concurrerende producten op de markt, en met dezelfde kwaliteit. We hebben hier een duidelijk koopadvies.

Exalt Hard-Cases-collectie in limoengroen – NIEUW bij Paintball Sports

Als u paintballmarkers, hoppers, HP-systemen of paintballmaskers veilig van het veld wilt vervoeren, heeft u meestal minimaal één tas van Exalt. Het zeer ruime tassenassortiment is ongeëvenaard qua keuze, kwaliteit en afwerking en grotendeels ongeëvenaard op de paintballmarkt.

Tot nu toe had Exalt gekozen voor een eenvoudig, zwart ontwerp dat grotendeels een felgroene binnenvoering had. Gewoon de typische Exalt-kleur waaraan je bijna alle producten snel en gemakkelijk kunt herkennen. Vanaf 2018 zijn alle hardcases nu ook verkrijgbaar in de kleur Lime Green. Een rijk neongroen dat gewoonweg opvalt. Het perfecte alternatief voor iedereen die het graag wat opvallender heeft of het masker gewoon altijd over het hoofd ziet als het ergens rondslingert. Deze collectie onderscheidt zich absoluut van alles wat eerder is verschenen. Het wordt gewoon niet luider dan dat.

Paintball Sports – Uw grote Exalt Paintball-winkel

Als jarenlange partner van het merk Exalt voeren wij uiteraard het gehele assortiment en brengen ook de nieuwste producten voor u over de vijver. De gehele collectie 2018 is al te pre-orderen in de onlineshop en zal begin april verkrijgbaar zijn.

Ons assortiment omvat al ruim 150 Exalt-producten en zal de komende weken en maanden blijven groeien. Als u Exalt-producten wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben niet alleen de klassiekers zoals de Exalt Barrel Maid, waarschijnlijk de best verkochte paintball lopenreiniger ter wereld, maar ook alle accessoires, reserveonderdelen en opzetstukken die Exalt heeft. Bestel eenvoudig in onze groteExalt Paintball Shop .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.