KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Van RAP4 tot moderne vechtsporten
woensdag augustus 16, 2017

RAP4 heet nu Modern Combat Sports (MCS)

Het merk RAP4 zou bekend moeten zijn bij vrijwel elke speler in het MagFed paintballgebied. RAP4 was het eerste bedrijf ter wereld dat paintball-markers met magazijnen produceerde. De eerste modellen kwamen rond de millenniumwisseling, ruim vijftien jaar geleden, op de markt. Destijds werd MagFed nog steeds als niet erg toekomstgericht beschouwd, omdat veel spelers genoten van de steeds snellere markers en hoppers. Een hoge vuursnelheid was erg populair. Gelukkig bevindt MagFed zich tegenwoordig in een veel betere positie. Met de komst van First Strike Paintballs en andere fabrikanten zoals Tiberius Arms werd MagFed geleidelijk bekender en populairder.

De RAP4 468 – MagFed Paintball-marker gemaakt in de VS

De RAP4 468 paintballmarker is momenteel een van de beste en populairste modellen in de VS. Deze is in de basisuitvoering verkrijgbaar als normale halfautomaat en als enkellader met spanhendel en repeteerfunctie. Deze twee basisversies bieden, in combinatie met de talrijke conversie-, bevestigings- en accessoireonderdelen, de mogelijkheid om vrijwel elk huidig wapenmodel te repliceren. De RAP4 468 kan worden bespeeld als sluipschuttersgeweer, als AK-47 of als M16/M4-versie, zoals die door het Amerikaanse leger wordt gebruikt voor training.

RAP4 paintballmarkers kopen – waar moet ik op letten?

Er is niet veel waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een RAP4 paintballmarker. Er worden 2 basismodellen aangeboden. De RAP4 468 , een enkelschots halfautomaat, en de RAP4 468 DMR Bolt Action . Dit is een enkele lader, die voor elk schot met de hand moet worden voorgespannen. Door het enkele laadsysteem is de marker langzamer in de schotvolgorde, maar ook veel nauwkeuriger, omdat de paintballbal beter tot stilstand kan komen vóór het schot. Bovendien is de schootkamer volledig gesloten en beweegt deze niet tijdens het schieten.

RAP4 Helix Magazine – Waarschijnlijk de beste en goedkoopste markers op de markt

Wat RAP4 hier en daar misschien mist aan nieuwe features en innovaties op het gebied van markertechnologie, maken ze goed in de magazines. De nieuwste generatie RAP4 Helix Magazines , met een capaciteit van 20 munitie, werken met normale Cal. 68 paintballs , evenals met First Strike-precisiekogels, absoluut perfect en onberispelijk. Geen enkel ander paintballmagazine ter wereld kan momenteel zo'n onberispelijke functionaliteit bieden. Bovendien is er een absoluut onverslaanbare prijs, aangezien het RAP4 Helix Magazine ongeveer 10 tot 15 euro goedkoper is dan de vergelijkbare tijdschriften op de markt. Ook de kwaliteit en de afwerking zijn indrukwekkend, net als het eenvoudige ontwerp, dat zonder gereedschap kan worden gedemonteerd.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.