KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Valken Identity paintball thermisch masker
vrijdag juli 15, 2016

VEILIGHEID EERST!

Met de Identity heeft Valken een nieuw paintball thermisch masker op de markt gebracht. De officiële opvolger van de populaire Sly Profit. Een paar jaar geleden werd Sly gekocht door Valken en produceert sindsdien alleen maar nieuwe maskermodellen onder het nieuwe label.

Valken Identiteit – de kenmerken

De Valken Identity is standaard al voorzien van een flexibel frame, wat alleen al eersteklas draagcomfort belooft. Gecombineerd met een thermisch glas garandeert dit paintballmasker dat het nooit meer beslaat, zelfs niet als de paintball echt heet wordt. De ventilatie in het masker is aanzienlijk verbeterd. Praktisch is uiteraard ook dat de Valken Identity te combineren is met de oude Sly Profit maskerbril. Kunt u dus nog een oude Sly Profit de uwe noemen, dan kunt u naadloos overstappen met de Valken Identity. Bovendien bespaar je geld omdat je niet per se een nieuwe bril hoeft te kopen.

Het verwisselen van de lenzen is ongecompliceerd doordat de Valken Identity beschikt over een zogenaamd snelwisselsysteem. Ondanks het drielaagse maskerschuim is de akoestiek in het masker eersteklas. Je begrijpt echt elk woord. Het is alleen jammer dat de Valken Identity momenteel slechts in vijf kleuren verkrijgbaar is, maar we hopen dat er nog meer kleuren zullen volgen. Wilt u de Valken Identity kopen, klik dan hier.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.